Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka23***

czy ktos moze mi zalatwic

Polecane posty

Gość olka23***

recepte na microgynon??????błagam!!!!!!!!

Gość do lekarza marsz

no wlasnie- czy tak ciezko isc doe lekarza .. jak nie masz czasu na przychodnie to do prywatnego.. raz ci ktos zalatwi a pozniej co miesiac jak?? sama bedziesz wypisywac?

Gość olka23***
jakbym mogla isc do lekarza to bym tu nie pisala nie sadzisz???!!!!.a wlasnie dlatego ze nie moge to prosze o to kogos kto moglby mi to zalatwic.

Gość olka23***
dobra ja to moze jakos wytlumacze bo widze ze nikt nie rozumie.Lekarza mam dopiero na 12 pazdziernika a tabsy musze wziac okolo 25 wrzesnia .Na prywatnego niestety mnie nie stac zeby tylko za recepte zaplacic 50 zlotych.A wiem ze niektorzy maja mozliwosc zaltwienia.chodzi tylko o 1 opakowanie.

Gość fiu fiuuuuuuu
idź do apteki w której do tej pory kupowałaś. powiedz aptekarce w czym rzecz. receptę doniesiesz później. nie raz byłam w takiej sytacji i farmaceutki zawsze się godziły. warunek jest jeden - potem na prawdę musisz donieść receptę, bo wzbudzisz nieufność i zaszkodzisz dizewczynie, która będąc w twojej sytuacji poprosi o to samo.

Gość fiu fiuuuuuuu
o właśnie, eewwaa ma rację. mi kiedyś wystawiła receptę internistka

Gość olka23***
no wlasnie nie wypisze bo niedawno zmienilam miejsce zamieszkania i nie znaja mnie itd .Powiedzial zebym poszla do swojej ginekolog.No to poszlam a ona powiedziala ze moze mnie przyjac w polowie pazdziernika.No coz.widze ze bede musiala sobie jakos sama poradzic:(((

Gość do lekarza marsz
jak pójdziesz (prywatnie) do lekarza u którego się leczysz,to przecież za wypisanie recepty nic nie zapłacisz (bo to nie będzie typowa wizyta z badaniem) a jak pójdziesz do przychodni ,wyciągniesz kartę i wejdziesz z kimś to też dostaniesz receptę.

Gość olka23***
obciągam z połykiem :classic_cool:

Gość olka23***
jak juz mowilam niedawno sie tu przeprowadzilam a lekarze prywatnie biora 50 zl za recepte pozatym nowy lekarz bedzie musial mnie jeszcze zbadac bo jestem jego nowa pacjentka.No coz widze ze chyba tu pomocy nie dostane....

Gość diablica__
rany julek na 2 raz policz do kiedy masz tabletki a nie rob ceregieli dziewczyno!!!

Gość olka23
NIE JESTES W MOJEJ SYTUACJI TO SIE NIE WYMADRZAJ.JAK TY MASZ I CI STARCZAJA TO SIE CIESZ.jA AKURAT MAM PECHA.