Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lange22

SEKS A GRZECH....

Polecane posty

Gość lange22

Co sądzicie o osobach które po udanym numerku mają wyrzuty sumienia?

Gość kazdy ma swoje sumienie...
i jesli dla niego wiara jest czyms wiecej niz folklorem to normalne ze ma wyrzuty sumienia lamioac zasady tej wiary. ja tez tak mialem i na dluzsza mete to jest masakrycznie dolujace i nie da sie tak zyc bo prowadzi taki konflikt do nerwow strasznych inie bez przyczyny w sumie.

Gość Nic mnie to nie obchodzi -D

Gość ha ha ha
Mam to w d.... :-D

wyrzuty sumienia ze względu na wiarę? :) zależy jak do tego podejść... czy byl to przypadkowy seks czy ze stałym partnerem którego darzy się uczuciem. Moim zdaniem po co zamęczać się wyrzutami skoro i tak jest już po fakcie :)

Gość grzesznica
ja to dopiero jestem grzesznicą ale bardzo wierzacą w co trudno będzie wam uwierzyć po przeczytaniu bo ja mam faceta,kochamy się,uprawaimy seks,planujemy slub.....ale do komunii chodzę....bo nie wyobrazam sobie mszy bez komunii...jest niepełna.natomiast nie chcę mówić jakiemuś nieznajomemu ksiedzu o tym co robię z mężczyzną,co Go to obchodzi?Bóg widzi,i wie ze jestem dobrym człowiekiem.

lange 22 o takich osobach nie powiem ci nic bo takich nie znam czasem jednak wspominam pewnego ksiedza zreszta bardzo milego ktry sam opowiadal ze ma kochanke ale sie spowiada i jest cool bo skorochrystus kazal kochac i milowac to dlaczego masz nie kochac i milowac partnera lub partnerki bo ksiadz ci powie ze jest to grzech wiec poczytaj biblie i spojrz ile tam bylo milosci i rozpusty cielesnej seks nie jest grzech jakby na to nie patrzyl a jak poczac dziecko np??? niesety katolicki zespol poszukujacy wiernych opiera sie na nieco zatwardzialych i przestarzalych regula a wiec parowkowym skrytozercom mowmy NIE

Gość gość
ale wszytsko co w bibli zapisane dotyczy małzonków... kiedys ludzie w wieku 16 at brali sluby tak jak np Maryja rodzac Jezusa miała 16 lat

Gość gość
Grzesznice to od 40 tki :-)