Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata123585

Nie wiem jak to ujac

Polecane posty

Gość agata123585

Nie wiem jak to ujac najprosciej(przepraszam ze nie pisze polskich znakow ale po prostu nie moge) chyba kocham faceta którego kiedy pierwszy raz zobaczyam przestraszyam sié smiertelnie, tatuaze,kolczyki na twarzy,dlugie wlosy i lubi sié ubiera na czarno (nigdy nie widzialam go w innym kolorze). Ogolnie jest metalowcem. Ja do takich ludzi nienaleze, niestety serce nie sluga. Ale nie wiem co z tym poczac, czy interesuja go takie dziewczyny jak ja. Bo ja uwielbiam kolory zwlaszcza rozowy za czarnym nie przepadam nie slucham takiej muzyki jak on. Gusta mamy rozne choc mam wrazenie ze on rowniez ma sie ku mnie, ale czasami sie go nadal boje. Boje a jednoczesnie kocham. Moze ktos z was mial podobna sytuacje?

Gość sam1
A czego ty sie boisz??? wygladu??? Ja ci powiem ze ludzie tak wygladajacy najczesciej sa tacy potulni ze sie w glowie nie miesci. Ze ma tatuaze i kolczyki to nic nie zanczy a jak bedzie mogl byc z toba to zobaczysz jak sie szybko zmieni i tez zacznie lubic kolory, nawet zmieni styl ubierania takze nie boj sie nic i idz do niego.

Gość agata123585
ale w jego domu jest pelno dziwnych rzeczy gwiazdy satanistyczne, plakaty z pokazujace rozne dziwne rzeczy, jakies dziwne rzezby, kosciotrup na scianie. Ostatnio z kolezanka wypilysmy troche za duzo w obecnosci jego przyjaciolki(ktora jest metalowcem) i ona jej wszystko powiedziala ze ja sie go boje ze jego dom jest nienormalny, ze jak go zobaczylam pierwszy raz to walnelam sobie od razy kilka drinkow. Oczywiscie powiedziala prawde ale ona na pewno juz mu wszystko powtorzyla i on nie chce mnie znac

Gość gość
p

Gość gość
on też ma 16 lat?:D