Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka28

neinaiwdze ludzi ktorzy uważaja sie za ideałów

Polecane posty

Gość do Majeczki
tak spotykam sie na mojej drodze z takimi i musze powiedziec ze trudno z nimi rozmawiac bo nie chca sie np. nigdy przyznac do bledow ktore niestety popelniaja jak kazdy, sa jednak tak zadufani w sobie ze chca sobie i otoczeniu wmowic ze sa idealem i czasem mysle ze w koncu juz sami w uwierzyli tylko ich otoczenie , nie

Gość a ty czsem nie uwazasz
sie za ideał? tez krytyki nie umiesz przyjac;) sama siebie nie lubisz? a błedy no coz dla mnie jest to brak szacunku dla rozmówcy i tyle

\"do majeczki;\" wiesz co jest najbardziej paradoksalne w tym wszytskim , że Ci \"którzy sie za te ideały\" uważają, po prostu są cholernie zakompleksieni, alebo neidowartościowani......i sie bronią to swoją \"postawą\" porcelanowego iedała, co go tknąc nie można bo sie potłucze....... on ma zawsze racje wiec spróbuj mo zaprzeczyc a ja taka ejstem , że lubie sie ogólnie ssprzeczać i kłócić,a le tak towarzysko, wiesz , lubię mieć inne zdanie niż szara masa.... ktoś np. powie, że rudzielce są brzydkie i nie mogą sie nikomu podobac, to ja powiem, że lubię rudych facetów i ze mi sie podobaja(bo tak jest).....nie musze meic zdanie \"ja wszyscy\" alebo sotatnio sie z takim ideałem kłóciłam\"mówił ze pedały sa pojebane it.bo im flaki z dupy wyłaża , ze jak moga prze tyłęk to robic ,a ja jak sobie na niego spojrzałąm i pomyslałąm zde taki człowiek ma sie za ideała to smiac mi sie zachciało\" mnie nie interesuje jak oni \"homoseksualisci \" to robia, toleruje ich tyle. ., a nei ze zaraz jak on od \"pedałów\" ich wyzywa....ideały sa kulturlne naparwde hehe

do \"a ty czsem sie uważasz\" sam poełniłęs bład piszac czsem... a wiec co robie błedy ortograficzne i gramatyczne i co z tego?

Gość do Majeczki
znam taka osobe ktora w towarzystwie tylko sie chwali i opowiada o swoich osiagnieciach , chce zeby wszyscy sie nia zachwycali jaka to ona wspaniala

Gość po prostu je robisz i tyle
i za to tez mozna nienawidziec nie tylko za to ze ktos jest bufonem

Gość do Majeczki
nienawidziec za to ze ktos robi bledy ortograficzne ? czy na tym forum nie ma juz normalnych ludzi ?

\"do majeczki\" słuchaj ja jak ktos tak sie ciagle chwali, to wiesz co robie smieje sie na głos.......nie moge wytrzymac wiesz ja sobie takich bufonaistych głupic przyacjioł niedobieram ale moj chłopak ma takiego kolege co jak idziemy do niego to ten chyba mysli ze sie smieje z jego zartow, a ja smieje sie z jego głupoty a on mysli w swej głupocie przekonanay ze ja sie smieje z jego kawałów co za naiwny człowiek hehe

Gość do Majeczki
hiszpanskiego ( jesli to hiszpanski) nie znam !!!

wyobraz sobie jak to smeisznie wyglada on sam siebie \"nabiera\" z jest taki ideał skad sie biora tacy ludzie?

Gość a normalnym jest nienawidziec
wogóle czy to tez sposób na oryginalnosc?

Gość do Majeczki
wiesz ja nie mam takich przyjaciol co sie tak chwala ale mam za to taka bratowa !

nie wiem czy ejst na nich sposob , ale najlepiej ich wyśmiać i sie z nimi nei zadawac tokstyczni są ,a nóż to zaraźliwe?

nienawidzenie tak jak i miłowanie jest zupełnie ludzkie wspołczuej bratowej a brat jak ja znosi? ja kumpla mojego hłopaka nie moge zniesc

Gość zdecydowanie
jestes ketem tylko musialas zmienic nicka, bo ketowi wszystkie wypowiedzi usuneli (byly wlasnie jak twoje - napastliwe i chamskie) to fajnie miec inne zdanie niz wszyscy, ale trzeba jeszcze umiec je wyrazic, a ty po prostu napier.. z gubej rury i uwazasz, ze to dyskusja; piszesz, ze nienawidzisz ludzi w stylu "on ma zawsze racje wiec spróbuj mo zaprzeczyc" - a ty jestes inna? wystarczy tylko ze sie z kims nie zgadzasz - a juz agresywnie wyzywasz te druga osobe mowisz do kogos np. "debilu" - czy to jest towarzyska sprzeczka? jeszcze nie wiem czy jestes w tym bardziej zalosna czy badziej smieszna (reagujesz jak Andrzej Lepper) napisalas, ze lubisz sie klocic - to widac napisalas tez, ze lubisz miec inne zdanie - ale nie jestes oryginalna! jestes jak baba z targu po zaocznej zawodowce, ktora wydziera sie na wszystkich, myslac: teraz to ja dopier.ole tym enteligentom! po co ci tyle nienawisci i agresji?

chłopaka napsize zeby nie było........ze błedy robie bo sie jakis idiota małostkwoy doczepi.......... a niech ma.....

nożyczki , ale ja sie smieje kiedy mnie cos smieszy, a tacy ludzie mnie z założenia smiesza , bo samooszukiwanie siebie, itd.........to sa takie triki , mechanizmy obronne smieszne.........ze głowa boli, a ze znam sie troszke na psychologii wiec ..tym bardziej mam ubaw coz oni i tak beda myslec przekonani w swej doskonołasci ze smieje sie \"z ich przednich zartow\"... i niech zyja złudzeniami,.jelsi tak chca.

Gość zdecydowanie
jesli ktos pokazuje ci blad -to mu podziekuj mylic sie jest rzecza ludzka, ale glupota jest trwac w bledzie

jemu nie można pwoiedzieć moj chłopak probował obraza na 3 dni............obraza majestatu a potem i tak on musiał go przepraszac bo tamten by sie nigdy nie odezwał

Gość ohossssssssd
ideałów nie ma nawet sam jezus mowił"kto jest beaz grzechu neich pierwsze rzuci kamieniem"

Gość Błekitek
Normalnie az mna trzesie kiedy czytam co poniektore wypowiedzi. Kuzwa czlowiek chce sobie ulzyc pogadac a zawsze znajdzie sie jakis madrala co zaraz go poprawia. majeczko o tym mowa ze nie lubisz idealow a wlasnie takowe zwazaja na bledy czy te ortograficzne czy zwykle literowki. Ja tez popelniam mnustwo bledow czasem sie przejezycze ale jestem tylko czlowiekiem ktory wciaz uczy sie na bledach;) Nie badzmy az tacy pedantyczni dajmy od czasu do czasu na luz.

Gość gość
Ja uważam, że jestem świetna, ale nie daję znać tego po sobie. Także nienawidź na wszelki wypadek wszystkich, bo może myślą że są idealni, albo co najmniej lepsi niż ty.