Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jest

mam się martwić ,czy jeszcze nie?

Polecane posty

Gość jak jest

Ostatnio mój mąż znika czasami z domu na 2-3 godziny..mówi mi że jdzie do pracy ,bo ma dorywcze zajęcie,ale kiedyś załatwiał to w godzinę a teraz zajmuje mu 2-3 godziny......ostatnio gdy wrócił z podróży służbowej,powiedział że musi załatwić sprawę związaną z pracą dorywczą i zajmie mu to niewiele czasu,wrócił do domu po 3 godzinach,w dzwiach powiedział abym się nie gniewała na niego że tak długo był,i nic więcej,jak zapytałam się dlaczego tak długo go nie było to powiedział że jak załatwił swoje sprawy to miał kłopot z silnikiem w samochodzie i przez pół godziny stojąc na poboczu go naprawiał,dodam że 4 dni temu samochód był w serwisie i było ok. Teraz zbieram się do pracy ,ale proszę napiście mi co o tym sądzicie?

Gość katafarka
Kochana..nie panikuj!!Przeciez to nie są podstawy do tego żebys sądziła ze juz Cie zdradza!!!Długo jestescie małzenstwem?Przeciez sobie ufacie!!Nie mozesz nakręcać sie na jakąs zdrade z jego strony bo moze dojsc do tego że sobie ją wmówisz!!!Po prostu obserwuj go uważnie!!!!A zachowuje sie jakos inaczej?Mniej Ci poswieca czasu?Mowi ze kocha?Mowi ze teskni?Bacznie obserwuj jak sie zachowuje i prosze Cie nie nakręcaj sie na to......bo moze to sie przerodzic w jakąs obsesje.Pozdrawiam serdecznie

Gość Zuzaaaaa
Moze male sledztwo

Gość jak jest
nie miałam dojśćia do komputera ,więc odpowiem teraz ...miał już jedną długą dość zdradę,zerwał ,tak mi mówił,niby wszystko było ok,ale w czasie tego urlopu ,wszystko robił aby tylko znikać z domu,był nerwowy,zaczepny,gdy urlop się skończył i poszedł do pracy to raptem zamienił się wspaniałego męża,chce się kochać,mówi że mu zależy itd.ale mimo wszystko nadal znika na 2-3godz,i to tak to wszystko ustawia abym nie mogła z nim pójść w to samo miejsce,a wiem że bym mogła...więc jednak mam chyba podstawę uważać że znalazł sobie znów kogoś,pytałam a nawet naciskałam aby powiedział prawdę ale on wypiera,może dlatego że wie doskonale że jak się przyzna to drugiej szansy na 200% nie będzie,zapomniałam dodać że odbierałam prawie przez rok głuche telefony na domowy telefon,ale on też takie miał na swój telefon i się z nimi nie ukrywał,gdy jest w domu sam mi każe odbierać swój telefon,właśnie przyszedł ,jutro napiszę znów...co mam myśleć o tym?

Gość jak jest
up

Gość gość
co "up"? skąd mamy wiedzieć czy cię zdradza czy nie? rusz tłustą du/pę i się dowiedz!

Gość gość
,i to tak to wszystko ustawia abym nie mogła z nim pójść w to samo miejsce,a wiem że bym mogła... xxx tzn co robi? przywiązuje cię do krzesła?

Gość gość
No coz, facet juz raz Cie zdradzil, wiec nie dziwie sie, ze czujesz sie zaniepokojona. Skoro idzie w zaparte, a Ty wciaz czujesz niepokoj, chyba najlepiej by bylo zlecic mala obserwacje lub samej go przyfilowac - jednak mysle, ze ta pierwsza opcja jest lepsza, wprawdzie wiaza sie z kosztem wynajecia detektywa, ale za to bedzie wieksza szansa, ze dokladnie dokladnie rozezna sie w planie dnia twojego meza (jesli faktycznie cie zdradza, to moga np. spotykac sie takze w czasie lunchu czy np. przelotnie przed praca). Zrob rozeznanie czym predzej, po co masz sie psychicznie meczyc i gryzc wewnetrznie.

Gość gość
J***** REKLAMA KUKURYDZY!!!

Gość gość
patrzcie na date tego topiku

Gość gość
maz c***owiedzial, ze zerwal, ale moze kochanka nie zerwala i tak go pilowala, ze znowu jej ulegl; ja przeswietlilabym mezula i potem woz albo przewoz

Gość gość
Dzieki! :) Uwaga, nie produkujmy sie nadaremno - TO STARA SPRAWA.