Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to możliwe

czy możliwe jest abym zaszła w ciążę?

Polecane posty

Gość czy to możliwe
no gdzieś tak około 30 dni, co miesiąc. Normalnie a Margaret dziękuję za uwagę, nie chcesz mi pomóc to nie zaśmiecaj

Jakie prezerwatywy mają teraz środek plemnikobójczy? Jakiekolwiek są niedozwolone. Pzdr600

Gość ktory mialas dzien cyklu
Najprawdopodobniej mialas dni plodne. Moze nie kupuj tego testu tylko zbieraj na pieluszki :O

Gość czy to możliwe
no zwykłe, jak to nie mają?

chyba Durex extra safe ale nie wiadomo czy byly z tym srodkiem plemnikobojczym bo kolo mogl sciemniac (chyba, ze to byly prezewatywy autorki)

Gość czy to możliwe
nie moje, ale znalazłam opakowanie i było napisane, ze plemnikobójcze

Gość ixxx
nie wierze ze 15latki są takie :( mam nadzieje ze to prowokacja bo się zalamię...

Gość a ja wierze
:( :O

Gość Bejbep
Gdyby sie dziewuszka nie jebala to by tera stressa nie miala:P ech co za czasy....... rzygac sie chce

Gość ja tez tak mam i zyje
A jak sie skaplas ze masz prezerwatywe tam na dole?? Wystawala czy co?? Pytam sie bo nigdy w takiej sytuaji nie bylam.

Gość ściema
ściema, ludzie nie są tak glupiiiii

Durex extra safe też nie mają środka plemnikobójczego. Ktoś chyba dawno nie używał prezerwatyw. Pzdr600

Gość blikle
czyli albo to sciema albo kondomy byly mocno przeterminowane czyli ciaza prawie ze pewna........

Gość ale jaja
15 latka!!! hahahahahaaa hahahahahaaa hahaaaaaa zal mi cie dziewucho! jestes zwykla dziwka!

Biore tabletki wiec nie uzywam kondomow. Myslalam, ze Extra afe beda ze srodkiem plemnikobojczym.

Gość ixxx
a wlasnie ze nie są;) są tylko ze środkiem nawilżającym

Gość sssssss
dziewczyno ty sie zastanów jak ty w ogóle piszesz o tym!!!!czy tak o swoim pierwszym razie mówi szanujaca sie kobieta????współczuje ci.i szkoda mi tego potencjalnego dzidziusia

Gość kobiecinka23
Durex Extra save NIE sa ze srodkiem plemnikobojczym, maja teraz grubsze scianki i wiecej srodka nawilzajacego ale plemnikobojczego juz nie maja, a co do ciebie dziewczynko to wspolczuje, jak przeczytalam, ze napisalas o postinorze po 72 godzinach to juz calkiem wlosy stanely mi na glowie, ludzie do czego to doszlo, 15 lat, popytaj lepiej kolezanki o tego chlopaka bo samej to chyba bedzie ci ciezko

Gość MG
15 lat i taki pierwszyt raz..... Laska co Ty zrobilas... jejku rozumku zero....!!! teraz to radze Ci do lekarza lub tak jak dziewczyny mowia na pieluszki.... Modl sie aby test po 10 dniach od stosunku-zebys wiedziala byl NEGATYWNY....!!!

Swoja niewiedze w zakresie prezerwatyw moge usprawiedliwic jedynie tym, ze sama nie uzywam.

Jednak nie mialam racji ;) Nie ma juz prezesow ze srodkiem plemnikobojczym. Wycofano je bo powodowaly uczulenia. A Extra Safe rzeczywiscie maja teraz grubsze scianki i nawilzenie. Czyli jesli to nie jest prowokacja to prezerwatywy i tak byly przeterminowane :O

Gość life_is_brutal
kawal szmula, bez 2 zdan.

Gość lisiatko
no i ciekawe jak tam z czy to mozliwe:P

Gość Nivis
A co za roznica czy sa ze srodkiem plemnikob. czy nie? Jak gumka zostala w srodku, to na nic sie zda srodek plemnikobojczy. Jestes w ciazy jak nic i bardzo dobrze, moze czegos Cie to nauczy! Ja w Twoim wieku nawet sie jeszcze nie pocalowalam z facetem, nie widzialam jak wyglada meski czlonek i na czym polega seks oralny...Co za czasy...Mowia, ze mamy niz demograficzny, a tu tyle gowniar sie seksi, a potem robi topiki z pytaniem czy mogly zajsc w ciaze. Nie uczyli was w szkole, ze nie ma 100 procentowego zabezpieczenia? Jak sie decydujesz na seks to musisz sie liczyc z wpadka. W koncu po to Bog go wymyslil, zeby sie ludzie rozmnazali!

Gość Bejbep
nivis-bravo. masz 100procentowa racje. ajk aj widze te 15 letnie kretynki ktore z chlopaczkiem tylko patrza by sie ruchnac to mi sie rzygac chce.........

Gość Nivis
Bejbep, mi tez!!! Nie mam dla nich ani litosci ani dobrych slow, bo same sie o to prosza! To zwykle szmaty pozbawione mozgow i nie majace szacunku do wlasnej osoby.