Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anashfduf

glupi problem.

Polecane posty

Gość anashfduf

z natury jestem bardzo niesmiala i nerwowa.czesto sie czerwienie ale to jest nic z tym co mnie spotytka kiedy jestem bardzo zdenerwowana.wychodzi mi wtedy na dekoldzie mnostwo czerwonych placy.uwierzcie mi to wyglada strasznie!!czy ktos moze mi pomoc?co ja mam z tym zrobic?

radziłabym Ci pić przez jakiś czas uspokajające herbatki albo ziółka-ponieważ możliwe że te plamki to na tle nerwowym. Osobiście mogę ci polecić herbatkę antystresową Vitax (fioletowe kwadratowe niewielkie opakowanie) kosztuje ok.3,50 (10 herbatek). Jest skuteczna na stres. Poza tym jeśli masz czas to może zapisałabyś się na zajęcia jogi-to tez podobno dobry sposób na nerwy i opanowywanie emocji. życzę powodzenia :)

Gość ghhghghghghg
moja koleżanak ma to samo, tylko sie zdenerwuje to ma tylko! na dekoldzie czerwone placki...i tez nie wie jak sobie z tym radzić...

Gość ja mam to samooo
pomóżcie jak sobie z tym radzić?!?!?! :(

Gość masz nerwicę naczyniową
to jest problem wynikający z Twojej psychiki. Myślę że powinnaś z tym iść do dobrego psychologa

Gość Urynoterapeutka
Proszę stosować okłady z moczu.

Gość moja koleżanka ma
ten sam problem, plamy są bardzo widoczne, własnie podczas zdenerwowania akurat pokazały się podczas jej wizyty u endokrynologa pani doktor dała skierowanie na badania tarczycy ( bo powiedziała że to może mieć związek ) i okazało się, że jej tarczyca produkuje przeciwciała ( organizm atakuje własne tkanki i niszczy je ) przeciwciała tarczycy to objaw autoagresji , która szczególnie ujawnia się pod wpływem stresów

Gość Może pij
herbatke Melisa przez jakis okres (najlepiej wieczorem), no i musisz troche nad soba popracować, tzn. nie emocjonowac się każda sytuacją, starac się zachowac spokoj , policz najpierw do 10-ciu a potem reaguj ..., powodzenia :-D

Gość Urynoterapeutka
Radzę pić mocz.

Gość OlkaSzmolkaBuraczek
Ej Urynoterapeutko! Coś tu ,nie w porządku prawda? Zastanów się,ludzie piszą tu ,bo mają problem,a Ty takie pier-doły wypisujesz .Pomyśl,lub uzasadnij ,dlaczego mamy pic mocz.