Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haluuuuu

PEELING AZJATYCKI=tradzik z glowy??

Polecane posty

Gość Puder rumiankowy
A co dostałaś od kosmetyczki? Ja dostałam tylko puder rumiankowy i miałam go stosować kilka razy dziennie i na noc też. Nie wolno było moczyć twarzy. Ale ja robiłam peeling 3 lata temu. Miałam dwa zabiegi, drugi po 8 m-cach od pierwszego. Efekty rewelacyjne, ale najgorsze zmiany trzeba było doleczyć punktowo antybiotykiem. Jestem zadowolona, pozbyłam się całkowicie trądziku i blizn. Potem stosowałam jeszcze Skinoren żel przez rok, żeby do końca wybielić przebarwienia. Teraz nie mam już żadnych śladów.

Gość lol1989
aha no ja dostałam taki krem beżowy to chyba to samo nie wiem,ale to dobrze że na noc też myslałam ze moze na noc sie nie naklada no ale jak sie nie naklada to troche skóra piecze;)

Gość engii
Ja dostałam tonik ziołowy i miałam go stosować wtedy kiedy czułam potrzebę przez ponad tydzień.

Gość lol1989
hmm jestem juz 4 dzień po tym peelingu ale skóra złuszcza mi sie jedynie koło ust, na brodzie chociaz chyba powinna sie juz mocno złuszczać;P kiedy sie powinno isc do kosmetyczki?;P

Gość engii
CZesc,jestem po tym peelingu miesiac czasu i powiem szczerze ze spodziewalam sie czegos wiecej.Bardziej mnie teraz wysyfia i musialam zrobic oczyszczanie.MOze się wszystko uspokoi jak wyjdzie wszystko co mialo wyjsc w pozniejszym czasie. Drugi raz bym chyba nie zrobiła tego peelingu bo zbyt małe efekty.

Gość lol1989
ale efekty byc moze beda widoczne dopiero w późniejszym czasie,poza tym czasem jeden zabieg nie wystarczy.jesli tak sie dzieje ze skórą tak jak piszesz to moze lepiej ze skóra sie oczyszcza;)

Gość syjap
Cześć wszystkim !! ja wybieram sie na peeling we wtorek, postaram sie napisać pierwsze relacje zaraz w środe a po tygodniu napisze jaki jest efekt końcowy zabiegu pozdrawiam :)

Gość Nathaliah
HEj... :) Uuuuu gdzieś się podziała? Jak efekty? Czeeekam!!! Ja byłam dziś u kosmetyczki i również poleciła Mi ten zabieg. Obawiam sie go bardzo szczerze powiedziawszy. Jedna Pani, kosmetyczka z bożej łaski, zrobiłą Mi już zwykłe oczyczczanie skóry które miało przynieść efekty ;/ nio i coś tam było ~ ból, spuchnięta twarz i wysyp po tyg. jak na 3 miesiączki razem wzięte.. Brrr... Strasznie się zniechęciłam... Dodam że koszt u Mnie , w LbN - salonie Fancy Lady to 320 zł. Nie drogo.. ale czy skutecznie? Wie coś ktoś o tym? Ps.Ogólnie miejsce bardzo przyjemne, polecam :)

Gość Tradzik55
Dziewczyny, trafilam na wasz topik przez przypadek. Dajcie spokoj. Tradzik trzeba od srodka tepic. Mialam potworne problemy jako nastolata, potem troche minelo ale zawsze cos co jakis czas wyskakiwalo na pyszczku. A od paru lat zaczely sie potwornie bolesne krosty. Myslalam ze kosmetyki, zmienialam, szukalam raczej w zyciu alergikiem nie bylam. Mialam dojscie do znizkowych drogich kosmetykow firm z wysokich polek i.... nic. Ponad rok temu rozchorowalam sie b powaznie, grzybica ukladu pokarmowego. Niestety jest cos takiego. Jak uslyszalam od lekarza po raz pierwszy myslalam ze idiota ale okazalo sie ze geniusz medyczny. Przeleczylam grzyba, pare miesiecy leczenia, przede mna jeszcze rok dwa uwazania na to co jem ale ..... od paru miesiecy tylko dwa razy pojawily sie krosty. Poszperajcie po necie by dowiedziec sie cos wiecej. Jak napisalam jestem tu przypadkiem wiec topiku nie bede obserwowac.

Gość widoczna34
mam tradzik od pol roku i lecze go u dermatologa.ale po dluszym chodzeniu i leczeniu nie widze zadnych rezultatow.zostaly mi czerwone slady czy ktos wie czy to zejdzie kiedys?i czy te blizny robia sie z tych czerwonych sladow?i z skad sie pojawiaja te blizny czy ktos moze wie....

Gość ekhem
na blizny.. hmm sprobuj takiej maści tormentiol. w aptekach za pare zl jest. na ulotce jest wszystko napisane.

Gość bachelorette
a czy ktoś wie czy peeling azjatycki pomaga na same blizny? nie mam już trądziku ( leczony tetralysalem) ale niestety pozostały ciemne przebarwienia i blizny...czy p.azjatycki pomoże??

Gość Piling....
Hej wczoraj byłam na peelingu azjatyckim.. zabieg bardzo nie przyjemny... a dzis mam spuchnieta twarz która na dodatek wyglada jakby była oparzona.. oczywiscie dostałam od kosmetyczki płyn który łagodzi pieczenie... taki stan ma trwac przez tydzien czasu.. jutro mam zgłosic sie na zabieg dopełniajacy.. ale mam nadzieje ze po tych meczarniach moja twarz bedzie wygladac o wiele lepiej..ak przynajmniej zapewniały mnie znajome i kosemtyczka

Gość aniayo
hej wszystkom,wasnie wczoraj mialam green peel,zalacilam za niego 100 funtow plus dostalam krem schrmmek(mieszkam w londynie),przez 5 dni nie moge myc twarzy,ani nawet wlosow,glownie zdecydowalam sie na ten zabieg ze wzgledu na blizny.kosmetolog powiedziala ze musze przejsc 3 zabiegi aby u mnie to zniklo w odstepie minimum miesiaca.Robie sbie codziennie fotki zeby miec jakies podstawy czy jest dobry czy nie:P zabieg bardzo nieprzyjemny,dlatego ze w sklad peelingu zajduje sie pokrzywa;/ale czego nie robi sie dla urody:)) jakie beda efekty napisze jak wszystko minie:) pozdrawiam

Gość aniayo
aj umieram skora mi schodzi i mnie sweedzi,;/ mam nadzieje ze to przetrwam

Gość bacherlorette
i jak??

Gość skazanana
podejrzewam, że to ściema. ja mogę Ci polecić maść skinoren, bo mi tylko to pomogło w walce z trądzikiem

Gość aniayo
jaka sciema;] ?? juz jestem po:) no i tak: jezeli o tradzik to jest to sredni zabieg,jest dobry ale nie czyni cudow,ale ja go robilam ze wzgledu na blizny i przebarwienia no i jestem bardzo zadowolona, sa o polowe plytsze,skora ma jednolity kolor bez przebarwien i mysle ze jeszcze przejde 1 do 2 zabiegow i bedzie miodzio,naprawde polecam,ale nie polecam tym ktorzy mysla ze od tego zabiego wylacza sie z tradziku,pozdrowki jak cos to pisac to dam gg czy cos

Gość aniayo
dalej jestem zadowolona:P

Gość koszmar koszmarniasty
hej móglby sie ktoś jeszcze wypowiedzieć ? proszę o opinie osób, które miały robione ten zabieg. jestem umówiona na ten pt i zastanawiam sie jak to będzie wyglądało "po" bo 28 mam wesele i nie moge mieć schodzących płatów juz do tego czasu :D mam parę "kwaterów" na policzkach i blizny, czoło, nos i broda w miarę ok :) mam nadzieje że to pomoże usunąć blizny i dziury

Gość upppupppupp
upam :)

oki dzisiaj idę :) dam znać jak będzie po tych 5ciu dniach :P

eh kobietki koszmar :( nic sie nie poprawiło a wręcz wszystko wyszło na wierzch i jest gorzej niż przed, nikomu nie polecam. teraz zaczynam brać diane 35 i zobacze moze to pomoze

Gość upssss
ale jesteście naiwne! ktoś kasę robi, a wy sie oszpecicie diane sie juz nie leczy! bo nieskuteczna

Gość haidie
Może poprawię Wam humor :-) Mam koleżankę, z która znam się od przeszło 10 lat i od kiedy pamietam zawsze miała potworne problemy z cerą. w okolicach 2003 rozku pierwszy raz poddała sie zabiegowi Peeling Azjatycki, później ( nie pamietam w jakich odstępach czasu) jeszcze kilka razy. Efekty były widoczne niemal od razu po wygojeniu się twarzy. Najlepsze jest to, że dziewczyna ma teraz 35 lat, a wyglada jak 25 zero zmarszcek i problemów ze skórą :-))) pozdrawiam serdecznie wszystkie pesymistki

Gość Karoline_form_NY
Na filmie widać jak intensywny jest ten zabieg http://www.youtube.com/watch?v=d6wMRKyJMgo&hl=pl Jednak dziewczyny naprawdę nie dajcie się zwieść ! Jeśli ktoś ma silny trądzik to taki peeling raczej nie pomoże (pomogą natomiast peelingi chemiczne) Peeling przedewszystkim poprawia koloryt skóry, spłyca blizny/zmarszczki, jeśli chodiz o trądzik to w ostateczności może pomóc na zaskórnikowy/grudkowy (tak aby nie było stanów zapalnych, nie sączył się łój itd) Jest na tych zdjęcia osoba która ma "trądzik" no właśnie czy to jest trądzik ja bym to nazwała drobnymi defektami http://www.realself.com/Green-peel/before-and-after-photos Pozdrawiam gorąco !

Gość osiemnnnastka
Polecam fachowa pomoc profesjonalisty: kosmetyczki lub dermatologa. Znalazłam też bardzo ciekawe artykuły na http://www.zpamietnikakosmetyczki.blogspot.com/ które mi pomogły. Mam nadzieje że również znajdziesz coś dla siebie Pozdrawiam Osiemnaska

ja juz jestem po 3 takim zabiegu i nie wiedze zbytnio efektu za kazdym razem place 140 zl robie peeling raz w miesiacu mam gladka skore nigdy nie mialam problemu z tradzikiem tylko zostaly mi nieduze blizny po wyciskaniu porow do tego kosmetyczka tak tarla mi brode ze zostawila slad ide do niej i ma cos z tym zrobic ,podobnmo pomaga za ktoryms tam razem pojde jeszcze ze 2 razy i koniec efekty zeby byly jakies po tradziku to trzebaby bylo wydac chyba ze 3000zl dla mnie to wszystko jest przezreklamowane

Gość lalunia1986
khkhkhkh