czerwony_smok 0 Napisano Wrzesień 1, 2005 Gdzie we wrocławiu można kupić tanio pigułki antykoncepcyjne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszkaaaaaaaa Napisano Wrzesień 1, 2005 no wlasnie? sa jakies tansze apteki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Clover 0 Napisano Wrzesień 1, 2005 Swego czasu była zniżka 15 % dla studenów w aptece Przyjaznej na Szczytnickiej. Chyba już się skończyła, ale można założyć kartę stałego klienta i wtedy też jest ta zniżka. Za Jeanine zamiast 40 zł płaciłam chyba 34.Tylko tyle wiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantazja86 0 Napisano Wrzesień 1, 2005 tanie tabletki ( microgynon-5 zl, cilest 10) mozna kupic w poradni rodzinnej na podwalu. moge podac namiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwony smo Napisano Wrzesień 2, 2005 Znam tę przychodnie, tylko u mnie w mieścienie yasmin kosztuje 42 zl., novynette 28, i chce się dowiedzieć, czy można kupić we wroc. taniej, bo mój ginekolog powiedział, że we wrocławiu są apteki, w których pigułki są tańsze o 30%. Zna ktoś te apteki???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnisia83 0 Napisano Wrzesień 2, 2005 Poproszę o namiary na tą aptekę przy przychodni. Interesuje mnie cena minuletu i czy w soboty też pracują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no a... Napisano Wrzesień 5, 2005 a gdzie mozna dostac troche taniej logest?? jak wiecie to piszcie gdzie są tansze!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
renika 0 Napisano Wrzesień 5, 2005 polecam euroapteke przy Heliosie od strony Kuźniczej www.psyche-soma.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach