Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koobi

Preparat Omega-3 i jego wpływ na organizm

Polecane posty

Gość koobi

Przeczytałam tu, na forum, o tabletkach Omega-3, które podobno bardzo dobrze wpływają na funkcjonowanie mózgu .Kupilam. Podobno, by widać było jakieś efekty, trzeba brać kilka m-cy.Czy ktoś miał już do czynienia z tym preparatem i może cos powiedzieć na temat jego działania?

ja bralam i mysle ze rzeczywiscie dziala , jakos lepiej mi sie uczylo, tzn ochota na nauke byla taka jak zawsze;) ale latwiej mi do glowy wchodzila wiedza

Gość koobi
Na razie kupiłam listek (20 kapsułek) za 3,60 :-) Normalne, duże opakowanie ok.20 zł (ale nie wiem, ile tam jest kapsułek )

Gość bolerko
Omege-3 lykam od jakichs trzech, moze czterech miesiecy. Zaczelam lykac wraz z odstawieniem pigulek hormonalnych i obawialam sie wysypu krostek, wiec tak zapobiegawczo, bo czytalam, ze omega pomaga zachowac ladna cere. No i musze przyznac, ze jak na razie jest ok, nie wiem, czy to zasluga tych kwasow. W kazdym razie na pewno maja zbawienny wplyw na serce.

Gość koobi
podnosze

Gość koobi
poodnosze

Gość a czy moznaby
brac talbletki hormonalne i omega rownoczesnie czy to za duzo? nie moge zrezygnowac z tabletek, ktore biore teraz(JASMIN) ale jak tak czytam o tym omega to mnie kusi

Gość koobi
Wydaje mi się,ze jedno na drugie nie wpływa (omega3 to po prostu olej rybi).Ale najlepiej poczytać --może wpisz w google. Pozdrawiam

Gość a czy moznaby
dziekuje, poszukam:)

Gość Zosiiaa
ja biorę tabletki o nazwie cormega 1000 które zawierają wlaśnie omegę-3. zażywam 1 kapsułkę dziennie, stosuję już od 2 miesięcy i czuję poprawę. kiedyś byłam strasznie oslabiona i codziennie po południu musiałam się przespać, inaczej byłam nie do życia. a teraz już tak nie mam

Gość gość
A mnie omega3 w niczym nie pomogła. Brałam ok. 4 miesięcy 1 gr dziennie w kapsułkach. Przestałam brac, kiedy dostałam krwawienia z przewodu pokarmowego. Lekarz mi wyjaśnił,że omega3 rozrzedzają krew i moga powodować po długim stosowaniu krwawienia z różnych części ( jelito, pochwa, nos, wylewy w oku itp.I. A ja już się bałam,że mam raka.... Omega3 mówię "nie".

Gość gość
Pijcie olej lniany, ryżowy - wiadomo co w nim jest i nie można przedawkować.