Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lew kon ja

Czym to robicie?

Polecane posty

Gość lew kon ja

dziewczeta chodzi mi o to czym golicie sobie owłosienie łonowe-nie tylko okolice bikini-jaki jest skuteczny i bezpieczny środek oprócz wosku u kosmetyczki i zwykłej maszynki?

Gość mania21
ja uzywam zwykłej maszynki...moim zdaniem najbezpieczniejsza i bez bolu...są jeszcze kremy..ale nie są zalecane do golenia intymnych częsci ciała...

Gość glupia_ja
ja uzywam kremu do depilacji Veeta do skory wrazliwej, wloski ktore pozostana (czasami nie usuniesz wszystkiego lopatka) usuwam maszynka. Lecz po maszynce wyskakuja mi ropne krostki, wiec staram sie jej nie uzywac.

Gość Hekate89
mam straszny problem z okolicami bikini. Wstydzę się zakładać bikini, bo zamiast gładkich okolic mam czarne kropeczki (od cebulek). Co zrobić, żeby jakoś to wyglądało? Jak narazie próbowałam maszynkę, depilację (depilator, a nawet pęseta) i krem. Obecnie krem w zestawieniu wydaje się najlepszy. Ale czy macie jakieś skuteczne sposoby nie u kosmetyczki?

Gość patrzcie leci jaskolka
hekate spróbuj peelingi bo to wloski Ci powrastały

Gość blackcat
nic jej zapewne nie powrastało tylko ma ciemne i grube włosy wiec po goleniu widać jej cebulki włosów (które przy goleniu pozostają). Aby tych "kropek" nie było musiałabyś włosy usunąć z cebulką czyli depilator/wosk :o