Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupajana

Dopada mnie przeziębienie... co wziąć?

Polecane posty

Kupiłam Scorbolamid, Rutinoscorbin, Seprolette, mam też APAP C PLUS... no i co jest najslkuteczniejsze... ??? dzis bylam pierwszy raz w nowej budzie i po prostu NIE MOGE BYĆ CHORA!!! nie moge teraz opuszczać lekcji!

papaja, widziałam jakis topik toczący jad w twoim kierunku... ktoś chyba cię bardzo nienawidzi... czyżby klątwa juz zaczęła działać? podesłali ci chorobę....

Dżez => co to za topic? podeślij linka jak bedziesz taka dobra :) ostatnio rzadko wlaze na forum bo nie mam zbyt fduzo czasu... dzieki za rady :) 🌼 dla Was wszystkich dobre duszyczki:)

przedewszystkim to sorki że przez moje topiki twój zsunął się o kilka w dół.Zyczę zdrówka i pozdrowienia dla Dżez która chyba mnie niecierpi bo zjechała mnie na jednym z moich topików. Co do fryzur to chętnie coś wyżeźbię ale jak dotrę do domciu i uruchomię swój kompik.(za parę dni). Jak możesz to podaj mi swój adres e-mail bo nie wiem jak i czy wogóle się da przesłać foto na forum. Pozdrawiam i jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia. ADAM.

wybacz papaja, ale nie chce mi się szukać i donosić. przesledź ostatnie dwie godziny to się natkniesz

oj Adam... jakże bym mogła? ja się tylko tak głupio bawię w domysły :)

oj, jesteś kochany :):):) 😘 nie chce podawać maila bo osoby ktore mnie tu niezbyt lubią zapchają mi skrzynke jakimś spamem :( a moze znajdź w necie jakieś takie zdjecia - na pewno znasz jakieś stronki z fryzurkami, nie rób czegoś specjalnie dla mnie bo pewno zanim skorzystam i sie namyśle miną wieki ;) ale chcialabym móc wyobrazić sie w noej fryzurce, wiec jeśli masz jakiejś linki to chetnie :):):)

Gość gość
oczywiście srebro koloidalne