Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytambo nie wiem...Kurczę

To tak mają wszyscy faceci ??? Panowie....Oj...Oj...Oj...

Polecane posty

Gość kfoczka
mój facet niby też się nie ogląda, ale to cholera boli bo widze jak sie czasami patrzy, on oczywiście się zarzeka że wcale sie nie patrzy że tylko spojrzał bo akurat przechodziła, ale jakby jakaś niespecjalna szła to nawet by jej nie zauwarzył :( jak tu się czuć wyjątkowo przy facecie, myślicie panowie że na tym polega kochanie?? mojej uwagi jakos nie przykuwają faceci, jest mi obojętne czy przechodzi jakiś w moim typie czy nie, poprostu mnie to nawet nie interesuje.... mogę mu powtarzać że mi przykro z tego powodu, ale on i tak swoje że wcale się nie patrzy, że popadam w paranoje, że sobie klapki kupi i takie tam różne teksty :( tylko gdyby tylko sporzał to pewnie bym tego nawet nie zdążyła zauważyć. Też potem siedze i myśle czemu on ze mną jest skoro tyle innych interesujących dziewczyn zauważa na ulicy? nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem :(

Gość moj chyba jest wyjatkiem
:) naprawde nie oglada sie z innymi kobietami i nawet komentuje negatywnie taaakie wlasnie zachowanie facetow a ja musze sie przyznac ze lubie patrzec na przystojnych facetow (rzadko to rzadko ale jak sie zdarzy taki jeden.. to zatrzymam wzrok na nim..) a jak jestesmy na jakiejs wiekszej imprezie (duzo ludzi, nowych..) to zawsze mi mowi ze ja jestem najladniejsza ze wszystkich kobiet wiem ze tak nie jest ale to i tak mile :)

Gość kfoczka
ale chyba o to właśnie chodzi żeby ta lub ten z którym jesteśmy był/a dla nas najpiękniejsza, kurcze czy nie o to waśnie chodzi w miłosci? Nie sztuka być z kimś a gapić się na innych :/ tylko potrafić dać poczuć drugiej osobie ze jest dla nas wyjatkowa/y

Gość pytajnikk
a ten przystojny facet to co musi miec zeby byl przystojny ? Dresik jakis fajny ?

Gość drugman
Jasno z tego widac ze nie jestescie najpiekniejsze skoro gosc patrzy sie na inne w waszej obecnosci. Moja laska jest tak cudowna ze inne przy niej to zwykle kocmoluchy wie nie wyobrazam sobie abym mila na inne patrzec.

Gość Tak jesteśmy stworzeni
faceci muszą zapłodnić jak największa liczbę partnerek. i chca czy nie chca musza sie za kazda ładną, a czasem i nie ładna kobietą obejrzec... takie sa reguły gry, taka, jest natura.....

Ale macie problem dziewczyny, naprawde !!! Przeciez to dziala w dwie strony - Twoj facet oglada sie za panienka ale w tym samym czasie jakis inny oglada sie za Toba ! Wystarczy napomknac swojemu Misiowi, ze faceci sie gapia na Was i nie bedzie spuszczal z Was oka. Pozdrawiam

Gość kfoczka
widać że macie gówno pojęcie o miłosci i kochaniu... jak się myśli fiutem to tak jest

Gość marcin_1973
"ale chyba o to właśnie chodzi żeby ta lub ten z którym jesteśmy był/a "dla nas najpiękniejsza podziwianie kobiecosci nie jest samo w sobie zle - chodzi o oto, jak to sie robi. forma - kluczowe slowo

Gość kfoczka - po co miłośc i kocha
najważniejsze to dużo i odpowiednio bzykać;)

Gość do góryyyyy