Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALISSA

38-latki przyjażń na forum

Polecane posty

Gość ALISSA

Czy są na forum 38- latki i starsze ,które chcą pogadać o wszystkim???

Gość GISELA
Ja mam 38 lat jestem z W-wy ...Życie jest coraz piękniejsze im staję się bardziej starsza...DZIWNE CO...

Może założyć topiki dla wszystkich latków od 6 do 90 sięciu ? Grztuluje (po raz kolejny juz dziś) orginalności. :D

a ja mam 98 lat i raczki mi sie trzesa przy pisaniu i nie pamietam czy walczylem w 1 wojnie w 2 armii czy odwrotnie i nie pamietam oczy wiscie po co na ten topik o poznawaniu sie wszedlem.

Gość ALISSA
do dwóch panów powyżej -my tu nie potrzebujemy takich filozofów ....poszukajcie sobie innego forum... Mam nadzieję,że odezwą się dziewczyny ,z którymi znajdziemy wspólny temat...

ALISSA.. czy ty jesteś za to przekonana okonieczności zakładanie topików dla ileś tam latek ? Załóz od razu dla wszystkich osobno od 14 lat wzwyż. :D

Proszę zwrócic uwagę iz poszedłem na daleki kompromis podwyższając znacząco dolna granice wieku. :D

Gość Emu
chętnie bym poznała jakieś 38-latki...

Witaj Alisso.....chetnie sie przylacze .Wiele razy probowalam gdzies sie odnalezc ale wszedzie sa juz stali bywalcy.O wiele latwiej zaczynac od poczatku.Napisze pozniej ....teraz ide do pracy...pa Może się stanie raz jeden cud...

Gość agicha
Mam tyle lat,malego dzidziusia,siedze w domu i chętnie pogadam tylko czy ktoś ma takie sprawy jak moje:zupki,kupki,pieluszki ale i wiele innych.Nawet niewiesz jak trudno znależć kogoś kto ma tyle lat co ja i małe bebe.

Gość 37 latek juz mam
Alissa! Ja z checia pogadam na tym forum, ale czy to jeszcze jest aktualne? Mam 37 lat