Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kobiet

Czy w spódnicy i sukience jest chłodniej niż w spodniach?

Polecane posty

Gość do kobiet

Gość do kobiet
No jak jest?

Gość melisana
nie, jest tak samo tylko bardziej zwiewnie i wygodniej

w długiej spódnicy, najlepiej aksamitnej, w zimie jest cieplej niż w spodniach, bo sie tworzy taka ciepluśka sfera wokół nóg :P

Gość to po pracy w domu
załóż spódnicę albo sukienkę i spróbuj......

Gość Fiołeczeek
O wiele przyjemniej jest w sódnicy czy sukience niz w spodniach. Ja nie lubię nosić majtek więc w spódnicy mi wygodniej. Nie wyobrażam sobie natomiast wyjście bez majtek w spodniach. To było by bardzo krepujace

Gość Fiołeczeek
O wiele przyjemniej jest w spódnicy czy sukience niz w spodniach. Ja nie lubię nosić majtek więc w spódnicy mi wygodniej. Nie wyobrażam sobie natomiast wyjście bez majtek w spodniach. To było by bardzo krepujace ❤️ I tak w sukience jest chłodniej, ale to miłe jak czujesz tam świeże powietrze

Gość wiatr..
a jak ja zawieje ?

Heya Postanowiłem to sprawdzić w największe mrozy jakie były ostatnio. Kupiłem sobie podobną do szkockiej spódniczke i grube rajstopy takie wełniane . Na dworze było jakieś - 20 °C i wybrałem sie tak ubrany nad jezioro. Okazało sie , że spódnica jest z jakiegos dobrego ciepłego materiału i jest w niej cieplej niz w spodnich jeansowych. Nie wiem jak sprawa sie przedstawia w wietrzny dzień bo nie przetestowałem tego, ale w mroźny , słoneczny i bezwietrzny dzień w spódnicy jest zdecydowanie cieplej i odczuwa sie wiekszy komfort ( luz miedzy nogami) :). Koleżanka powiedziała ze chyba mi odbiło ale nie dlatego iz założyłem kieckę tylko dlatego że jest cieplej w kiecce. Powiedziałem aby sama sprawdziła. Pojechalismy do domu i ona sie przebrała w spódniczkę. nastepnie pojechaliśmy za miasto. I od tego czasu gdy nie ma wiekszego wiatru raz na tydzień chodzimy na spacery w spódniczkach. :)))

Gość Buhahahahahahahh
Dobre!! :D Czego to znudzeni ludzie nie wymyślą

Gość tak jest chłodniej
w spódnicach to przeważnie chodza tłuste kaszaloty mówiąc że jest im wygodniej, hihihi, a wszyscy i tak wiedzą ,że najwygodniej i najcieplej jest w spodniach :D

Już odpowiadam, jeśli chodzi o te tłuste kaszaloty. Trudno wyczuć czy jestes dziewczyną czy chopem , ale zapewniam Cię że w spódniczkach to chodzą te dziewczyny/kobiety, które maja odwagę sie w nie ubrać czyli te które uważają iż maja bardzo zgrabną figurę. Tłuste kaszaloty natomiast zakładają na siebie coś co przypomina raczej dres a nie spódniczkę. Tak zauważyłem swoim chopskim okiem. natomiast jeśli chodzi o buhahhahahhhaaa to nie znudzenie tylko po prostu czasami dobrze jest poczuć trochę bluesa i mieć w doopie cały świat oraz poglądy powszechnie panujące w naszym ciemnogrodzie i piekiłku jakie sobie polacy sprawiają !!!! Jacek

Gość ja odpowiadam
że chłodniej i do tego niewygodnie

Jak Wy to robicie , taka szybka reakcja na wypowiedź. Przecie właśnie przetestowałem to i żadna panienka nie wmówi mi tego co pisze \" ja odpowiadam \". To nie niewygoda tylko strach przed wypowiedziami koleżanek. Moja koleżanka nie chodziła w kieckach przez wiele lat ponieważ jej koleżanka zatruła samoopinię o sobie. Powierzala G masz za grube nogi w kolanie i nie możesz chodzic w spódniczce. Dopiero gdy ja namowiłem i sam załozyłem spódniczke po to aby ona też załozyła uwierzyła w siebie. Po tym wydarzeniu długo zwlekała aby pokazać sie publicznie. po jakims czasie zdecydowała sie pojść do pracy w kiecce i została oczarowana opiniami kolegów. Tak sie jej to spodobało iz wszyscy o niej mówia. wytłumaczyłem G , ze może sie znowu spotkac z nieprzychylnymi opiniami zazdrosnych koleżanek i tak sie właśnie stało. Teraz juz wie jakich opini ma słuchać i dlaczego zazdrosne koleżanki tak mówią gdy inna jest w centrum zainteresowania panów. :)

Gość hui
w spodniach jest cieplej i można do nich założyć buty na obcasie..spódnice i sukienki noszę jedynie latem i wiosną

Gość Nowa moda męska
Zapraszm na stronę w całości poświęconej nowej modzie jaka już jest w Polsce. - możecie komentować - brać udział w ankietach http://menwmini.blogspot.com/ Kontakt z nami: GG: 928930 Nasze Hasło !!!!! "Bądz męski zakładając spódnicę"