Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MG

przyjazn czy kochanie

Polecane posty

znamy sie troszke....jestesmy ze soba 2 tygonie ---ale KOCHAMY SIE....moje serce podpowiada mi ze to TEN-i tylko TEN.... Mowie to mu zapewniam Go o tym ze z nimchce spedzic zycie...mam 21 lat i mam dosc imprez balowania...moze to sie wyda dziwaczne ale ide ulica i nie podoba mi sie zaden facet gdzie spojrze widze Go...! Budze sie-mysle o nim, Jem-myle o nim, kapie sie-mysle o nim spacer-mysle o nim zasypiam-mysle o nim widze Nasza przyszlosc...RAZEM On mowi to samo ze nie moze bedze mnie zyc.... Ze mnie Kocha i ze ze mna w przyszlosc.... Moje Serducho nie chce juz nikogo innego....NIGDY...!!! Boje sie ze moge sie obudzic ze to byl SEN ..PIEKNY SEN... :(

wlasnie to ze boje sie ...o to chodzi....

Gość Na razie to zafascynowanie
nową miłością. U każdego tak bywa na początku. Dwa tygodnie to wielkie nic. Poczekaj dłużej, a pewnie ochłoniesz i dopiero wtedy zaczniesz kochać naprawdę. Jeśli zaczniesz. Tak czy owak, życzę powodzenia

zafascynowanie wiem jak wygladam bylma z kims juz bardzo dlugo a nawet bardzo bardzo dlugo > i nie czulam tego samego co to NIego...a wiec jaka mam pewnosc ze to tylko zauroczenie....

Mówisz dwa tygodnie i taka juz wielka miłość ... Oby, życze tobie, a raczej wam tego. Ale pozyjemy zobaczymy ... moze za 2 lata, .... albo 2o lat :-D Pozdrawiam ;-D

Gość gość
juz 3 miesiace