Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka brunetka

maly ale jest

Polecane posty

Gość taka brunetka

zauwazylam wlasnie pod prysznicem zgrubienie pod pacha, jest to bardzo maly czerwony i twardy guzek, jakies pomysly co to moze byc? nie chce od razu isc do lekarza byc moze nie ma potrzeby, ale sie zmartwilam, dodam, ze mnie boli z gory dziekuje

Gość Nie idź do lekarza
za 2-3 miesiące napiszesz, że guzek jest wielkości pomarańczy i zapytasz "ktoś też tak miał? co to może być? napiszcie szybko. nie pójdę do lekarza, bo po co?". :P

Gość taka brunetka
jesli to nie jest nic powaznego to nie chce komus glowy zawraca czy to zle? nie kazde zgrubienie musi byc nowotworem!!

Gość nimfaWodna
masz racje ,ze niekazde,,ale chyba byloby glupota tego nie sprawdzic...no jakas przyczyne to musi miec...zmykaj do lekarza i to natychmiast!!

Gość nimfaWodna
lekarzowi glowe zawracac? oszalalas? tu chodzi o twoje zdrowie!!

Jak czerwone i boli to najprawdopodobniej nie nowotwór, może syfek? Ja tam biegam ze wszystkim do lekarza co mnie niepokoi, w koncu place za ta marna opieke zdrowotna krocie...i tobie polecam tez wizyte u lekarza ;) i nie martw sie az tak bardzo o jego wolny czas, bo on o nas sie nie martwi jak wysiadujemy w przychodni godzinami zanim nas przyjmie. powodzenia!

Gość taka brunetka
nimfa ja sie chyba troche boje:(

Gość taka brunetka
jakby to byl syfek to bym sie cieszyla, ale boli mnie "w srodku"tak jakby od tego miejsca szedl do wnetrza"promien"trudno to wytlumaczyc, ale tak wlasnie jest

Gość nimfaWodna
wiem,ze sie boisz i Cie rozumiem...ja juz mam schizy takie ,ze mam raka ,ze lepiej nie gadac.....ale siedzeniem w domu tylko sobie zaszkodzic mozesz!!!!!!!!.....ja latam po lekarzach non stop...dlatego chocby ,ze nie ufam jednetylko diagnozie...poki co jest ok.ale klurde caly czas sie boje:(

Gość nimfaWodna
no wlasnie..skoro to czerwpne to moze rzeczywiscie to zwykly syfek ,ktory umiejscowil sie przy nerwie,,,ja mam tak czesto...ale mowie ci idz do lekarza...bedziesz sie teraz tak glowic sama w domu? no co ty,,

Gość taka brunetka
moja mama miala kiedys kilka czyrakow JEDNOCZESNIE pomyslalam, ze moze ja tez mam sklonnosci, wiesz cos moze nimfa o tych czyrakach?

Gość nimfaWodna
nie, nie wiem nic o czyrakach niestety..:( a moze i stety

Czyraki hmm, ja wiem tylke ze tam sie zbiera ropa i pozniej sa nacinane, wiec to na pewno boli, jak sie ropa zbiera, wiec moze masz wlasnie to? Nie bój sie lekarza, wspieramy cie tu duchowo na topiku i czekamy az wrocisz i powiesz nam ze wszystko ok! Badz dzielna i skocz juz dzisiaj do przychodni!

Gość taka brunetka
teraz to sie dopiero boje a do lekarza nie moge pojsc dzisiaj, na wizyte bede musiala poczekac ok dwa tygodnie tak tutaj jest:( ale chba dwa tygodnie nic nie zmienia OBY!!

jak to faktycznie jest czyrak, to za dwa tygodnie nie bedzie zbyt fajnie :/ ropy sie nazbiera, urosnie ci olbrzymi guz a na koniec moze sam pęknąć z tego co wiem, i zostanie niefajna blizna i ból bleee, postaraj sie wczesniej do lekarza!

Gość nimfaWodna
a nie mozesz isc do prywatnego?,,wizyta w ten sam dzien

Gość taka brunetka
normalnie pracuje ponad 11h dziennie(bez szansy zwolnienia sie)tylko dzisiaj mialabym czas ewentualnie ale nie da rady umowic sie na ten sam dzien, musialabym chyba umierac i dzwonic na pogotowie, jesli macie jakies domowe sposoby zeby zatrymac rozwoj to bede wdzieczna

Ale zatrzymac rozwoj czego? My nawet nie wiemy co to jest, wiec jak mozemy CI pomoc? Idz czym predzej do lekarza, nawet prywatnie.

Jeśli golisz się pod pachami i używasz antyperspirantów- szczególnie w sztyfcie- to duże prawdopodobieństwo, że to zapalenie mieszka włosowego. Te cholerne antyperspiranty go zatykają i zbiera się ropa :O We wczesnej fazie można go spróbować potraktować antybiotykiem w maści, później już tylko nacięcie, a nie jest to nic przyjemnego :( Więc jak najszybciej maszeruj do lekarza :) Doraźnie przemywaj jak najczęściej wodą utlenioną i chwilowo zrezygnuj z antyperspirantu - przynajmniej w miejscu, gdzie boli :D

Gość jeśli boli to dobrze

Gość nimfaWodna
idz do tego lekarza, bo jak slysze Twoje wytlumaczenie to mi sie od razu cos przykrego przypomina...prosze Cie rzuc wszystko i idz...przeciez to nie musi byc nic zlego!!!!!!! musisz przeciez wiedziec co to jest! zadreczasz sie teraz i chcesz jakimis domowymi sposobami leczyc cos czego nie jestes wlsciwie pewna.... posluchaj mojej rady...nawet jezeli nie dasz rady do lekarza prywatnego to zwyczajnie idz do szpitala i powiedz ,ze Cie cos boli.....

Gość nimfaWodna
no wlasnie ...jesli boli to nie jest zle...:) ale i tak idz...posluchaj dobraj wrozki:):):)

Gość gość
jeśli boli to dobrze 2005.09.02