Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abra 35

kto UŻYWAŁ TUSZU Z AVONU EFEKT SZTUCZYCH RZES!!

Polecane posty

Gość Abra 35

CHCIAŁABYM GO KUPIC, ALE KIEDYS KUPIŁAM KILKA TUSZÓW Z AVONU I SIĘ SPARZYŁAM. MOZE KTÓRAS Z WAS GO MA I MOGŁABY MI NAPISAĆ CZY WARTO GO KUPIĆ I CZY JEST DOBRY!!PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!

Gość novika26
ja sobie go kupilam i sie nie rozczarowalam:) coprawda nie wydluża aż tak rzęs ale za to wogole nie skleja ja jestem zadowolona:)

Gość Abra 35
NOWIKO, POWIEDZ CZY SIE NIE ROZMAZUJE I CZY NAPRAWDE WYDŁUZA RZĘSY I POWIĘKSZA BO JA MAM BARZDO KRÓTKIE RZĘSY I ZADEN TUSZ MI NIE ODPOWIADA, KTÓRY BY MI ŁADNIE WYDŁUZYŁ RZĘSY. POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDZ

Gość novika26
abra teraz wlaśnie wymalowalam sobie rzęski tym tuszem zeby zdać świeże relacje i tak: nie skleja rzęs nie rozmazuje sie ale nie pogrubia tak jak bym chciala... a co do wydlużania to jeżeli polożysz wolno kilka warstw to wtedy jest efekt:) ale nie wiem czy polecalabym go do krótkich rzadkich rzęs... a 2000kalori max factor?? ja osobiscie nie używalam ale moja kumpela sobie go chwali

Gość Max Factor 2000 kalorii
Ja używam Max Factora i jestem zadowolona, przedłuża pogrubia. mam cienkie, niezbyt gęste i wcale nie długie rzęsy.A wiele osób mi mówi że mam długie rzęsy.POLECAM Max Factora.

Gość Tusze z Avonu sa do bani ...

Gość w ogóle Avon jest do bani
nie rozumiem zachwytu nad produktami tej firmy ! szkoda kasy na te buble :o Polecam Rimmel .

zauwazylam, ze malo kto mowi o zalotkach... ja osobiscie przez kilka lat uzywalam roznych tuszow do rzes szukalam takiego ktory by mi wydluzyl i podkrecil rzesy.. i ktoregos dnia kumpela pozyczyla mi zalotke, podkrecilam nia sobie rzesy i zdziwilam sie ze moja wlasne sa takie dluugie... od tamtej pory(ok 3 lata) uzywam tylko zalotki i potem maluje rzesy tuszem zeby zaciemnic jasne koncowki... moja odpowiedz nie ejst skierowana oczywiscie do kobiet ktorym zalezy na grubych rzesach - tego zalotka nie zmieni:) ale naprawde super podkreca a przez to ze rzesy sa podkrecone od samej nasady to wydaja sie tez dluzsze:)ostatnio zrobilam sobie tez henne wiec jak podkrece sie zalotka to juz nie musze malowac rzes:) tylko kredka i mam super ciemna oprawe oczu \"prawie\" naturalnie:)

Gość MOWIE SERIO
TEN TUSZ JEST SUPER MAM GO OD MIESIĄCA POLECAM

Gość plusk
do babcia Agrypina: Właśnie dziś kupiłam zalotkę, ale ona moich rzęs nie podkręca :( Wina rzęs, zalotki czy moja? Czy tę zalotkę należy mocno zaciskać na rzęsach? Może to głupie, ale boję się, że jak za mocno ścisnę, to rzęsy mi się połamą. U dołu jest guma, ale czy ta górna część, metalowa, nie połamie mi rzęs? Tylko proszę się nie śmiać z mojego pytania, bywają głupsze :P

Gość fanna
a ja kupiłam ten tusz L'Oreala biało -czarny . Nie jestem zadowolona.:( wolałam MissSporty.Ładnie podkręcał