Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hawajkaX

A ja chce kopnac swojeg faceta w dupe wrrrr...

Polecane posty

Gość hawajkaX

czasem zachowuje sie jak cham, az mi sie wierzyc nie chce, ze to on :O

Gość a ja chciałabym
kopnąć wszystkich facetów w dupę !!! wszystkich bez wyjątku!!!

Gość jojojo
ale nie jest twoim szefem? bo wtedy to koszmar

Gość HA HA
Ja tez, dac im wreszcie pozadnego kopa!!!!

:D Dobre dobre. Ale będę problemy w zrealizownieu co niektórych marzeń.

Gość hawajkaX
wiecie kobiety tez nie sa idealne, ale oni to juz przeginaja 😠

Gość hawajkaX
kobiety nie sa idealne, ale oni to juz po prostu przeginaja 😠

Gość a ja chciałabym
najlepiej zdeptać ich jak plugawe robale ...

Gość HA HA
Tak dokladnie. Przeginaja pale. Dokopac im i juz.😡

Gość a ja chciałabym
już mam ich po dziurki w nosie! co jeden to lepszy ....

Gość HA HA
Tak tak dziewczynki, wpisujmy sie. Ciekawe ile z nas najchetniej dokopaloby faceta?

Gość hawajkaX
kilkanascie dni temu pytalam sie jego o jakies glupie gry dla mojego siostrzenca - to bylo na gg on je wszytskie zna na pamiec, wiec nie ma problemu z wymienieniem tych gier, dzwonie dzis do niego bo siostrzeniec sie odezwal do mnie o te gry i pytam czy moze mi jeszcze raz je wymienic,a on ze mam to w archiwum i ze niepotrzebnie tylko zwonie [ zly] myslalam, ze sie ucieszy ze dzwonie....a poza tym jak mam odszukac to w archiwum jak nawet nie pamietam kiedy to bylo, gdybym mu chociaz w czyms przeszkodzila, ale siedzi w domu i gra na komputerze!!!!wr.....najgorsze, ze ja mu wszytsko zawsze tlumacze po 5 razy!!! bo ma skleroze

Gość hawajkaX
poczulam sie jakby mnie olal :O

Gość przeszkodziłas mu
bo siedział w domu i grał na komputerze, proste

Gość kssss
a mi wczoram małżonek szanowny numer odstawił wracamy z pracy ok. 21.oo wjerzdżam w uliczke osiedlową a tam jakies auto na wstecznym jedzie więc grzecznie wycofałam a on sie na mnie wydarł ze trzeba było stanąć obok , ja sie pytam - obok czego ???? więc on wysiadł z auta , trzasnął drzwiami i sobie poszedł do domu , ja zaparkowałam i z 5 ciężkimi siatami na II pietro poginałam , jeszcze w domu mi powiedziała ze mam sie do niego nie odzywac bo jest zdenerwowany więc dzis rano za kare sam sobie mósiał robic śniadanie i wiecie co też go qurwa mac mam dość , wiecznie mu źle , ciągle narzeka na swój los , marudzi

Gość hawajkaX
no tak zajebisice, glupia gra ma byc wazniejsza od telefonu jego przyszlej zony??? bez przesady, do tego taka chamska odpowiedz na moje proste i mile pytanie??? malo tego taki miala zajebisty humor dzis, to musial mi go zepsuc...

Gość ale wiecie co
rzeczywiscie kutafony z tych facetow.Jak opisujecie swoje historie z czym was wkurzyli wasi faceci to naprawde jedna mysl sie tylko nasuwa.....SWIETE KROWY albo CIELAKI,kutafony no.....

Gość a ja chciałabym
a czemu się dziwicie?? przecież wiadomo, że ich mózgi umieszczone są w okolicy krocza, więc czego tu od takich wymagać ??

Gość przeszkodziłas mu
hawajkaX, gra wcale nie musi byc głupia, w kulminacyjnym momecie moze byc nawet najwaznijesza na swiecie, a tu telefon i to jaki? o to samo pytanie, na ktora odpowiedz masz zreszta w archiwum :)

Gość hawajkaX
wiesz ile ja razy dziennie z nim rozmawiam? chyba z 10 i kazda rozmowa jest przeciez oddzielnie w archiwum, pzreszukanie mic alego archiwum od 20 ostatnich dni zajeloby mi pzreciez z godzine, dlatego wlasnie zadzwonilam...

Gość te tam
faceta trzeba krótko trzymac

Gość zadna gra nie jest
powodem zeby sie tak odszczekiwac

Gość przeszkodziłas mu
drogie panie, jak sie gra i sie przegrywa to czlowiek potrafi sie tak wkurzyc ze najchetniej wszystko by rozniosł :P Jasne ze zachował sie hmmm niedojrzale ale to pewnie przez emocje, powinnyscie to rozumiec i nie dzwonic kiedy ON gra ;)

Gość hawajkaX
ale skad ja mam wiedziec kiedy on niby gra a kiedy nie, mzoe najpierw powinnam zadzwonic i zpaytac czy moze za chwile zadzwonic ponownie i zapytac o te gry:O poza tym ona gra tak czesto ze moglabym zadzwonic chyba dopiero wieczorem, a potrzebowalam tego teraz...bez pzresady, mowie powaznie:)

Gość hehhe
tak kopniijmy ich wszytskich w dupe!!!!!!!!! je je je dziewczyny gora!!!!!!!!

Gość przeszkodziłas mu
hawajkaX , no wiem wiem wszystko rozumiem :) ale uwierz ze jak sie przegrywa to emocje naprawde potrafia poniesc :P Ja tez nie lubie powtarzac tego samego, gdybys przedzwoniła do mnie z taka sprawa pomyslalbym ze to nie jest takie wazne skoro nie wpadłas na pomysł zeby od razu tych gier z gg spisac na kartke. Poza tym chodzi jeszcze o to ze Ty miałas mozliwosc dojscia do tych jakie to gry (nawet gdyby mialo to zajac godzine) a on musiał tylko i wyłacznie dla Twojej wygody przestac grac (a moze akurat swiat ratował, a moze grał Polską i ostro przegrywał - sa rzeczy wazne i wazniejsze ;) )

ja to nie mialam przekretow takich jak wy ze swoimi facetami...ale nie ukrywam ,ze tez mi potrafili cisnienie podniesc..... np moj brat; dzownie do niego z zagranicy(zazwyczaj tylko ja dzwonie) raz na jakis czas i prosze go o jakas tam rzecz by mi pomogl zalatwic, to wywalil mi tekst ostatnio ,ze dzwonie i go wkurwiam...No jak chlasnelam sluchawka!!! zaraz mialam telefon od niego do mnie z odpowiedzia na moje pytanie..a grzeczniutki jak nigdy!! kurde w dupe ile czlowiek musi sie nadenerwowac aby do tego glupiego lba cos dotarlo!!!

Gość w ogole facetow to nie powinno
byc na tym siwecie i byloby extra :D bez klotni, bez nerwow, a jakos bysmy sobie poradzily z dawaniem potomstwa:D

o nie!! z tym sie nie zgadzam...faceci musza byc!!!....bez nich byloby nudno:)