Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łobuz

Czy facet ze szramami na ciele i twarzy może podobać sie kobiecie?

Polecane posty

Gość Łobuz

Jestem cały czas sam. Myślę, że to przez te blizny, te szramy z bójek. Nie żebym był jakimś mordercą, były po prostu czasy kibicowskie. I stąd pytanie czy facet taki jak jak może choć trochę fasccynować kobiety? Wiem , że nie jestem di caprio ale czy mam szanse?

Gość zielonooka_blondi
zalezy gdzie i i le masz tych szram, bo jak twarz w bliznach to...nie wygląda to zachęcająco - kobieta widzi odrazu ze jak blizny to pewnie masz tendencje do bójek co o tobie niestety nie świadczy dobrze. taka prawda

Gość A masz tatuaze do tego
Bo jesli tak to wygladasz na kryminaliste a kobiety boja sie takich facetow

Gość 23 latka
Mi sie podobaja blizny, wygladaja bardzo sexy

Gość ...Kalipso...
Najwazniejsze jest to jakim jestes człowiekiem,liczy się charakter a nie to jak się wygląda...wiele osób pewnie się ze mna nie zgodzi ,ale ja tak uwazam....

Gość heela
napewno masz jakas paczke znajomych/przyjaciol w ktorej sa fajne dziewczyny, a po blizym poznaniu czlowieka juz nie ocenia sie po wygladzie. jesli nie jestes arogancki, wulgarny, brutalny i niemily (bo takie zachowanie strasznie odstrasza dziewczyny) to mysle ze napewno mozesz sie spodobac jakiejs dziewczynie:) tak wogole ile masz lat?

Gość sisi25
Ja kiedys spotykałam sie z takim własnie łobuzem. Był łysy miał kolczyka w nosie, szramy tu i tam...wszystko z czasów bójek, a miał ich tyle ze ho ho (tych bójek) .... Nie ukrywam, ze jak pierwszy raz sie z nim spotkałam (poznalismy sie przez neta) to sie ... wystraszyłam go. Rozmowa była jednak bardzo fajna i długo spotykalismy sie. Dzis sie juz nie spotykamy bo okazało sie ze te dawne łabuziarskie ciagoty zostały mu do dziś.... zostawiłam go

Gość a ja ...
mam chlopaka ktory moze sie i nie bije ale ma bardzo powazne problemy z cera! kiedys mowil ze nie moze sie ze mna spotykac bo ja mam ciemna cere bez ani jednej kropki a on tak wyglada... ale potem chyba widzial jaka przykrosc mi zrobil takimi slowami i juz nigdy do tego nie wrocilismy!!! bardzo kocham mojego wariata!

Gość liss
łobuzie a moze jakiś namiar na siebie...

Gość łobuziaku
mi się blizny podobają, ale co za dużo to niezdrowo ;) więc radze skończyć z życiem szalikowca ;)

Gość coca cola pepsi
podobać się może na pewno ale myślę, że zanim kobieta się z nim zwiąże na stałe to się dwa razy zastanowi tak więc Twój charakter i sposób życia muszą stanowić dla tych blizn i szram równowagę ale to na pewno ma swój urok:)

Gość ajt
uwielbiam blizny!!!!! zreszta kobiety maja tendencje do podrywania łabuzów. tak to juz jest. taki instynkt zwierzecy. wybiera sie najwiekszego twardziela w stadzie :)