Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irmines

od czego zalezy wielkosc warg sromowym

Polecane posty

Gość Irmines

Moja mala jest chyba jakas dziwna,lechtaczka i male wargi sromowe sa wieksze chyba niz norma.wystaja spoza duzych warg sromowych-wstyd mi nawet isc do ginekologa czy ktoras jeszcze ma tak?

Gość ive
tak się zdaża bardzo często i to jest normalne a wielkosć warg jak i innych częsci ciała zależy od genów. nie ma sie czego wstydzić ,faceci to lubia...

Gość sama się nad tym zastanawiam
czytając topiki na ten temat! Czy to faktycznie jest dziedziczne? Może to wina hormonów? Wydaje mi się ,że moja mama i siostra nie mają tego problemu, a ja niestety tak :(

Gość ive
a piersi i stopy też masz identyczne jak mama i siostra? zastanów się troszeczkę.

Gość nie mam ale nie rozumiem
dlaczego ja mam właśnie wystające a one nie! Jeśli to jest wina genów, to dlaczego nie mam bułeczki jak one? :(

Gość Irmines
to troszke smiesznie wyglada kiedy "mala"jest ladnie wygolona te wargi sa takie duze i wiszace ale skoro twierdzicie ze facetom to nie przeszkadza to ok.Mnie osobiscie podobaja sie takie male:)ale coz-mam jaka mam

Gość zazdrszczę Ci Irmines
a facetom wcale takie frędzle się nie podobają:(

Gość Biedaczka
ja też mam wystające z poza pochwy wargi sromowe. I się zastanawiam czy przypadkim nie mam grzybicy... bo na nich są małe krostki i moje wargi są czerwone (troszeczkę) i wogóle. Taka dziewczyna z klasy mówi mi że mi sie spodnie w cipke wrzynaja... a ja mam takie wargi!i co mam zrobic??

Gość normalny2007
Hej, jestem przeciętnym facetem i takie motylki czy ślimaczki bardzo mi się podobają a nawet rajcują. Nie ma się czym martwić, zresztą to ironia bo wielu facetów ma jakieś kompleksy - mają za małe wymiary a kobiety że zbyt duże. Jeśli któraś a Was chciałaby porozmawiać o takich tematach (lub co lubią mężczyźni) to proszę piszcie a postaram się załagodzić jakieś niepotrzebne kompleksy czy coś tam. Patryk

Gość facet123456
Jestem mezczyzna i powiem ze UWIELBIAM gdy wargi sromowe mniejsze, sa wlasnie takie DUZE! Bardzo mnie to kreci i nie tylko, bo inni mezczyzni tez to uwielbiaja! Badz dumna ze masz duze! Jest czym sie bawic. ;) Pozdrawiam.

Gość blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Radujcie sie ze macie duze wargi sromowe, sa PIEKNE, PODNIECAJACE, KRECA NAS-mezczyzn!! Osobiscie uwazam iz male wargi sromowe mniejsze sa brzydkie, nie ma czym sie bawic i ogolnie nienawidze malych. Za takie duze to bym doplacil jesli by mozna bylo! Jest czym sie bawic i to taka fajna zabawka dla mezczyzny, uwielbiam sie bawic wargami sromowymi gdy sa duze! Nie ma nic lepszego. Cieszcie sie tez gdy sa to ciemne wargi sromowe, bo wlasnie te ciemne, bardzo ciemne czy brazowe sa ujmujace, maja w sobie taka magie, az chce sie polizac!! Wazne tylko byscie podmywaly cipki po kazdym siusianiu by cipki byly pachnace i smaczne!

Gość bubuuu
czy wargi moga wyjsc bez sexu albo pieszczot??

Gość Bella Signora
bubuu na spacer? Irmines, mężczyźni lubią większe-mniejsze wargi sromowe. Głowa do góry, zaakceptujesz samą Ciebie, a Twój przyszły partner nie będzie miał z Twoimi wargami żadnego problemu, tym bardziej, że gdy nie przeszkadzają i nie bolą, są zupełnie normalną rzeczą.

Gość Bella Signora
bubuu chyba mi się włączyła wieczorna ironia ;) jeśli chodzi Ci o to czy Twoje wargi sromowe mniejsze mogą wyjść poza większe wargi sromowe bez sexu i bez pieszczot to tak - wszystko zależy od Twojej budowy sromu, nie od tego czy uprawiałaś sex czy petting z chłopakiem.

Gość panifilifionka
c**j ci w d*pe. im mniejsze tym lepsze.

Gość samiecalfa1
Duże wargi sromowe budzą we mnie odrazę. Lubie małe i naturalne jako mężczyzna.

Gość gość
Jak dla mnie wary mniejsze lepiej jak są schowane, przykryte tymi większymi, cipka ogólnie powinna być zamknięta nabrzmiałe grube wary te co na zewnątrz czyli większe a te mniejsze schowane w tedy aż miło jest mieszać:* i nie prawda że jak są mniejsze na zewnątrz to są słodkie.. spotkałem się z bardzo słonym i nie smacznym przypadkiem. Osobiście chciałbym wiedzieć jak utrzymać w dobrym stanie cipke żeby była szczelniejsza i nic na zewnątrz nie wychodziło. Pozdrawiam.

Gość gość
Cipka musi miec wary takie grube i jedrne ,takie scisniete cipki sa mało sexi,tak jakby ktos nozem przecioł

Gość elvis presley
Jeśli dwoje osób połaczy uczucie, nie na poziomie seksualnym, to wielkość nie ma tutaj znaczenia. Chyba, że ktoś szuka drugiej połówki do... seksu. Wtedy zapewne tak jak i większość się tutaj wypowiadająca, będą tzw. "za" i "przeciw" :) Tak jak każdy ma swoje upodobania/fetysz, tak każdy powinien być sobą i zaakceptować to, jakim jest (nie mam na myśli trudnych przypadków). Życie jest zbyt krótkie żeby mazgaić. Korzystajcie i ceszcie się życiem ;)

Gość Pan Maczuga

Duże wargi sa świetne i bardzo sexy. Zobaczcie takie chociażby takie aktorki jak Kacey Jordan lub Elsa Jeane. Palce lizać i nie tylko.