Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BREVOXYL dobry pod makijaz

BREVOXYL dobry pod makijaz?

Polecane posty

Gość BREVOXYL dobry pod makijaz

Mam pytanko do dziewczyn, ktore uzywaly brevoxylu - czy ten kremik nadaje sie na dzien, pod makijaz (uzywam tylko pudru w kamieniu)? Czy jego konsystencja pozwala na przypudrowanie twarzy po jego nalozeniu? Szukam czegos, co dobrze leczyloby tradzik, ale co moznaby uzywac w ciagu dnia. Dzieki z gory za wszystkie odpowiedzi:)

Gość anus21
Ja brevoxylu używam na noc i jest ok :)

Gość a pod makijaz
?? nadaje sie??

Ja na Brevoxyl nałożyłam fluid i było widać, że skóra jest lekko przesuszona. Niezbyt ładnie to wyglądało :o Ale może to dlatego, że Excipial też ma takie własności wysuszające;) Spróbuj raz w domu nałożyć puder po użyciu Brevoxylu i zobaczysz wtedy efekt :)

Gość ale czy ogolnie mozna czy nie
czy nie zapycha porow??

Gość TEN BREVOXYL
TRAGICZNIE PRZESUSZA SKORE :O JA NIE MOGE PO NIM UZYWAC PUDRU BO TO TRAGICZNIE WYGLADA! NAWET JESLI NIE SMARUJE SIE RANO!!

Gość Paulinna90
trzeba go stosowac prawidlowo::) ja raz nalozylam taka warstwe to potem przez tydzien dzien w dzien musialam nakladac papke tlustego kremu!!!

Gość Enchilada
czy brevoxyl pomaga również na przebarwienia? i czy można stosować go tylko na noc, a rano inne, zwykłe kremy np nivea? mam suchą skóre i jeśli na dzień nie położę nic tłustego to lecą wióry...