Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemik 11111

mały problemik...

Polecane posty

Gość problemik 11111

podgrzałam sobie buteleczkę olejku rycynowego, nałozyłam całą buteleczkę na włosy, okryłam folią i owinęłam ciepłym ręcznikiem.i moje pytanie jest takie jak długo mogę trzymać ten olejek na włosach?czy można całą noc?i czy to pomoże włosom czy raczej zaszkodzi?włosy się nie "spalą"? proszę o odpowiedź bo jestem zielona o robię to pierwszy raz...

Gość problemik 11111
nikt nie pomoże? ponawiam pytanie

Gość a jak cieply byl ten olej

Gość modliszka mała
podobno jak nie dodasz do tego żółtka to zmyjesz ten olejek dopiero za 10 razem z włosów

Gość problemik 11111
tak olejek był ciepły.. no i nie dodałam żółtka psia kość...:(

Gość zuczek
to sie ciesz ze zoltka nie bylo zapach ptem nie jest zbyt mily tzn zapach wlosow zwlaszcza jak zmokna

Gość problemik 11111
ale czy żółtko coś by dało przy takiej ilości olejku? a olejek był lekko ciepły, na chwilkę włożyłam go do gorącej wody...a ma to jakieś znaczenie?

Gość nie matw sie
nastepsnym razem do 2 zoltek dodaj lyzke oleju a nie cala butelke po 2. rzeczywiscie nie bedziesz mogla go zmyc ale zamiast zuzywac polowe szamponu i wysyszac sobie okropnie wlosy proponuje umyc je potem zoltkiem -najlepiej kilkoma ... bardzo dokladnie potem raz czy 2 szamponem rozcienczonym w stosunku 1:1 z woda

Gość problemik 11111
to jak długo mam trzymać???

Gość nie matw sie
umyj je 3 -4 zotkami czy wiecej ..a potem szamponem inaczej za duzym stezeniem szamponu tak sobie wysyszysz wlosy ze dopiero bedziesz miala :o

Gość nie matw sie
jak nalozylas to trzymaj jeszcze z 2-3 godziny

Gość problemik 11111
oki dzięki za rady. tak myślę sobie żę dzisiaj umyję głowę żółtkami a jutro szamponem, bo nie ma co wysuszać skórę głowy... a jutro i tak cały dzień nie zamierzałam nigdzie wychodzić z domku więc zapach nie będzie mi przeszkasza.... chyba;)

Gość no i dobrze
..w sumie wlasciwie ze go podgrzalas ale jak sie zapytalas czy Ci sie spali wlosow to tak sobie pomyslalam ze bardzo goracy nalozylas :P ale jesli cieply tym lepiej bo wiecej sie wchlania skladnikow odzywczych 😘 mi wcale zzapach zoltek nie przeszkadza a z tego co slyszalam nie bedzie padac w tym 2 st upale:P

Gość no i dobrze
26 st :P

Gość oj kochana radze to zmyc
wiesz co?? ja ostatnio doslownie odrobine olejku wmasowalam w koncowki i splukalam wodą i po wysyszeniu byly tluste jak choroba :( mylam je chyba z 5 razy zanim mi to zeszlo ja bym radzila to splukac jak najszybciej, bo potem mozesz miec problem, naprawde leć do lazienki i myj wlosy kilka razy a tak przy okazji.. co wam odbilo z tym olejkiem rycynowym na wlosy?? czy nie lepije kupic sobie dobra maseczke do wlosow?? ja po farbowaniu mialam baaardzo zniszczone wlosy pomogla mi maseczka pantine pro-v , i to po dwoch zaledwie uzyciach, a na koncowki proponuje w ogole nie zmywac maseczki, i wloski sa sliczne takze dajcie spokoj z tym olejkiem, tylko sie wkirzylam na niego pozdrawiam :) ;)

Gość problemik 11111
Wiecie co?nie wiem jak jest u was ale moje włosy wcale nie są tłuste ani śmierdzące... wczoraj wlałam sobie trochę płynu do kąpieli do ciepłej wody i moczyłam włosy z 5 min potem spłukałam włoski, nie myłam włosów ani szamponem ani żółtkiem i moje włoski wyglądają jak po normalnym umyciu...

Gość gość
Ale i tak to ci już w niczym nie pomoże dostaniesz takiej s'ra'ki że będziesz na kiblu siedzieć dwa tygodnie papier toaletowy będą ci przywozić ciężarówkami , kanalizacja nie nadąży odbierać a w oczyszczalni ścieków ogłoszą alarm i ewakuację .