Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka 323

Mieszkanie-rozwód

Polecane posty

Gość Miśka 323

Szukam prawniczki która doradzała w sprawach rozwodów, podziału majątku, wiem również że były dołączone linki różn z internetu na te tematy. Może czyta jeszcze kafeterię? A może ktoś ma te linki?

Gość Miśka323
Kurcze, czy nikt mi nie pomoże?

Gość Miśka323
Pomóżcie mi proszę!!!!!!!!!!!!!

Gość prawniczka
Musze Cie niestety zmartwic. Po ostatnich nowelizacjach i zmianach w przepisach masz co najwyzej szanse na zamieszkanie w kartonie po 21 calowym telewizorze na dworcu glownym

Gość Miśka323
Strasznie śmieszne. Ze swoimi dowścipami masz szansę na wasne programy w tym telewizorze. A narazie nie wtykaj nosa, tam gdzie nie masz nic do powiedzenia. Moc emocji - dzięki. Kiedyś na kafterii bya prawniczka, która udzielala pomocy kobietom w podobnych sytuacjach.

Gość ja mam
kliknij do nr gg 3423124 to prawnik specjalizujacy się w tej dziedzinie i chetnie udziela darmowych porad na gg

Gość Miśka323
nie wiem, co masz do tej osoby, ale klamiesz.Spadaj

Gość ja mam
nic nie ma do tej osoby ale naprawde nie kłamię

Gość Miśka323
odpisala mi, że nieprawda

Gość ja mam
to jest on a nie ona, może nie ma czasu tak z rana spróbuj poprosić go

Gość Miśka323
jako wróżbitę też go polecasz? Rzucil cię bidulo ? to nienajlepszy pomysl na zemstę, trochę godności mala!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja polecam
Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej

Gość Miśka323
a ja Ponadto zalatuję subtelnie moczem woźnej ze skansenu - Muzeum Ziemi Kieleckiej

Gość iw-waw
Kieruję pytanie, w zasadzie ogromną prośbę do wszystkich osób po rozwodzie(w trakcie również).Piszę pracę magisterską z psychologii dotyczącą procesu radzenia sobie z rozwodem, w związku z czym szukam osób,znajdujących się w powyższej sytuacji, którzy byliby na tyle życzliwi i zgodzili się na wypełnienie kwestionariusza. W krótkim czasie muszę zgromadzić jeszcze sporo badań, a terminy niestety gonią... Proszę osoby(ok

Gość Wiem tyle
że jeżeli masz dziecko to sąd przyznaje mieszkanie matce z dzieckiem, jak nie to o ile jest mieszkanie wlasnościowe jedna osoba musi spłacić drugą (jak mieszkanie było kupione w czasie trwania małżeństwa) Najlepiej jest po prostu się dogadać ze współmałżonkiem bez udzialu sądu, no ale różnie to wygląda :-D Miła

a jak wygląda podział majątku i mieszkania, jeżeli mieszkanie przed zawarciem związku małżeńskiego było własnością męża i jest nadal?

po ślubie wszystko jest wspólne chyba że podpisywało się przed ślubem jakieś papiery dotyczące majątku

Gość Jeżeli mieszkanie ...
przed slubem było męża to nadal jest męża, mozesz jedynie udowodnic, że wspólnie remontowaliscie to mieszkanie z waszych pieniędzy o ile tak rzeczywiscie było (rachunki, świadkowie itp) Podziałowi w razie rozwodu podlega to co kupiliście w czasie małżeństwa :-D