Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka JEDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BŁAGAM CO SIĘ ZE MNA DZIEJE!!

Polecane posty

Gość taka JEDNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hejka!ostatnio zauwazylam u siebie, to że nie potrafie kontrolowac swoich emocji, mowie tak przykre reczy i chamskie ze szok.zwlaszcza do mojego kochanego mezczyzny.wypominam jemu jego byłe-jestem chyba chorobliwie zazdrosna.wiem ze to wszystko psuje.wymykaja mi sie ostre slowa bluznierskie-co nigdy to nie mialo miejsca!bardzo mi na nas zalezy.kocham go i chce z nim byc.prosze o jakies rady jak moge zapanowac nad swoimi slowami!nie wiem czy to oby przez antykoncepcyjne tabletki przez te hormony takie zachowanie wyplywalo.jestem niemozliwa.nie chce tak zeby bylo.on mowi ze ja powinnam panowac nad soba ze chyba ejstem jakas chora itp.wciaz daze do klotni-mam te swiadomosc.wiecie ile bym dala,zeby jego sie nie czepiac.czy ktos tez tak ma?

Gość katee_
Mialm to samo. Hustawki nastrojow. Panuj nad soba bo mozesz go stracic. ja go stracilam.

Gość Panuj nad soba
To samo mialam,mozliwe ze przez tabletki,bo tez jadlam,i.........tez go stracilam, niedawno odzyskalam,ja oczywiscie chcialam,on tez chcial wrocic,ale powiem ci ze to nie jest juz to samo co wtedy. Napisze Ci abys sie kontrolowala,chociaz wiem jakie to trudne,bo dla mnie bylo.Potem zawsze przepraszalam go,ale on nawet mial juz dosyc moich przeprosin :O nie chcial juz slyszec "przepraszam cie" Jak go kochasz to panuj nad soba bo naprawde mozesz go stracic...

Gość raurau
to po co jesz te tabletki, prezerwatywy nie zmieniaja nastrojow, a jak tak dalej pojedziesz rozwalisz sobie tarczyce i dopiero bedziesz miala problem

Gość ja tez mam ten problem
Ale wydaje mi sie,ze to w wyniku ciąży takie mam histerie i w ogole.Mam nadzieje,ze jak urodze,to minie to.W twoim przypadku pewnie wynika z brania pigulek.My stosowalismy gumki,bo od pigulek tylam i mialam schizy,zle sie czulam.

Gość dr psychiatrii
Nie martw sie i nie panikuj, jesteś po prostu pojebana.

Gość taka Jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzieki za porade!chyba to jest najlepsze rozwiazanie.ja naprawde jestem bardzo zakochana-dlatego chce z nim byc bo go kocham, nie chce go stracic.dlatego postanowilam bede wszystko robila, aby byc dobra kobieta dla niego.z tabletkami koniec conajmniej na 4miesiace. pytanie po co biore?chyba dla lepszego komfortu psychicznego!wydaje mi sie,ze to przez te dawki hormonow bywam taka hhumorzasta!biore mikrogynon 21-najgorsze jest to,ze lekarze przepisuja ci na "oko" wszelkiego rodzaju hormony.wierze w t,ze sobie poradzimy~wszystkim dziekuje zaa wypowiedz

Gość gość
up