Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lysiejaca

Jeanine-wypadanie wlosow...

Polecane posty

Gość Lysiejaca

Witam.... Obecnie biore drugie opakownie Jeanine...Wczesniej od ponad 6 lat bralam rozne tabletki i nigdy nie mialam takiego problemu z wlosami...Wlosy wypadaja mi bardzo...Biore skrzyp polny z witaminami, Revalid,uzywam specjalnego z mydlnicy lekarskiej, smaruje odzywka Wax i Radical...i poki co nie widze poprawy... Juz nie wiem co robic...Musze brac Jeanine jeszcze przez ponad tydzien...Ogolnie czuje sie po nich dobrze, tylko ten koszmar z wlosami... Czy podczas brania Jeanine tez mialyscie takie problemy z wlosami? Pozdrawiam!

Gość lysiejaca
Witam ponownie! Wyglada na to, ze chyba tylko ja mam takie problemy...Jutro ide do lekarza, moze mi cos poradzi...Dlatego chcialabym wiedziec, czy tylko ja mam taki problem z wlosami, czy moze to problem dosc powszechny. Ogolnie czuje sie dosc dobrze po tych tabsach i nie chcialabym ich zmieniac, ale jesli wypadanie wlosow to skutek uboczny Jeanine no to coz bede musiala zmienic na inne tabletki... Pozdrawiam!

Z tego co mi ostatnio fryzjer powiedział wiele osób zgłasza się z takim problemem a niekoniecznie biorą tabletki. Mi też ubywało ostatnio na głowie dość dużo, ścięłam włosy i kupiłam Mertz Special Dragees w aptece (witaminy na włosy skórę, paznokcie, ok. 40 zł) i jest lepiej a przynajmniej nie widze aż tylu włosów w wannie, na podłodze, w samochodzie.. Mniej też się łamią, skoro są krótsze. Wpływ na wypadające włosy ma wiele rzeczy, może jakieś przesilenie? pozdrawiam

Gość leeeeeeń
hej, ja biore jeanine juz od roku i na pcozatku takze mialam taki problem.. tylko ,ze to takze bylo latem, wiec pomyslalam, ze ma to zwiazek ze sloncem i z tym, ze nie czesalam ich az tak czesto, tylko od czasu do czasu ;P po jakims czasie problem zniknal, juz nie narzekam.. wiec moze Tobie rowniez przejdzie po jakims czasie? chyba, ze naparwde wypadaj Ci garsciami ;P no to bym nie ryzykowala ;)