Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domekk

Jak poderwać dziewczynę. .

Polecane posty

Gość Domekk

. . niech mi ktoś powie.

Gość zedd
włosy na żel(albo ogol się na łyso), nowo kupione dresy addidasa (nie nike), możesz jeździć maluchem + techno na full albo przechadzać się ze swoim pitbullem - to drugie działa zaskakująco dobrze na moim osiedlu. i nie przejmuj się jak dziewczyna wygląda inteligentnie, w tych sprawach wszystkie to kretynki.

Gość m.rill
zależy jaka dziewczyna... ja lecę na inteligentnych factów :) Mój taki jest :)

Gość BMW skora byczy kark
i kundelek obronny do obrony karka na tylnym siedzeniu :P

Gość no więc
1. miła prezencja i zapach. 2. normalne podejście i zaproszenie na kawę, szybko i bezpośrednio ma być Jak kobieta odmówi, to i tak nie była zainteresowana. Jak się zgodzi, to : 1. do kościoła i modlić się: Boże, sprawdź bym się umiał normalnie zachować na kawie, 2. nie śmiał się głupawo, nie monologował, lecz słuchał, bym nie był skąpy i nie siorbał tej paskudnej kawy, bym dobrze wypadł i trzymał łapy przy sobie. Czyli wystarczy iść na kawę i dobrze wypaść. ;)

Gość nikolae
a jak to powyzej nie posqtkuje to zawsze mozna poderwac... dzwigiem hehehe:P

Gość asdada
Jak dziewczyna odmawia spotkania bo zawsze ma coś ważniejszego do zrobienia to raczej nic z tego nie będzie?? Trzeba sobie znaleść inną:]

Gość właściwie to
Domekk możesz siorbać kawę ;) to rozluźni atmosferę ;)

Gość no więc jak to
jest że nigdy nie musiałem przechodzić do etapu modlenia się po etapie pierwszy następowała odpowiedź negatywna chyba będę musiał jeszcze raz porządnie przemyśleć kwestię zapachu ;)

Gość no więc
no więc jak to ---> aj tam, nigdy ;) pewnie masz mało " podejść " ;) to i statystyka tak wygląda :) Jak chcesz, to zapytam brata o nazwę zapachu, którego on używa, są mmmm...:) ;)

Gość Taki_ktos
Poderwac, jak poderwac, ale jak utrzymac ja przy sobie, sprawic, by chciala byc z Toba? Jeden, absolutnie niezawodny sposob: spedzac z nia jak najwiecej czasu, kazda chwile, jaka tylko jest mozliwa, przyzwyczaic ja do siebie, a jesli powie, ze... Przysniles sie jej, to jestes na dobre drodze, drodze do...:)