Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudalala

Moda na kobiece kształty

Polecane posty

A ja mam atletyczną budowę ciała (szerokie bary,umięśnione nogi,ręce itd.) i za nic na świecie nie chciałabym stać się ani wieszakiem ani przesadnie puszysta.Przynajmniej niewielu by się odważyło na mnie napaść...

Waszym zdaniem Doda czy Mandaryna czy nawet E.Sonnet mają duże biusty? Hm, aha, ok, ale ja mam miseczki F mimo że jestem szczupla, no to nie wiem jak byscie moj biust nazwali. gg2011374 pozdro wam justyna

Gość ty justi
a Ewa Sonnet to jaki ma rozmiar twoim zdaniem? przecież ona ma G

Gość ty justi
to było do 12345just

Gość do czerwone jabłuszko
to współczuję

Ja ważę 51 kg przy wzroście 168 cm i mam rozmiar 70C :)

Moim zdaniem to bardzo przeciętny rozmiar taki ni duży ni mały, mówię na niego, że jest w sam raz albo proporcjonalny do sylwetki;)

Gość gruba dupa
:P

Gość niatusia
rozmiar 70C jest jak najbardziej proporcjonalny:) po prostu drobna kobieta (mały obwód pod biustem), ma normalną, średnią miseczkę. Wiem bo sama taki rozmiar reprezentuję a na dziwadło nie wyglądam;)

Gość ja 25-latka
174/61 i 75D :)

niatusia-----> dokładnie:)

Gość kwiaciarka
166 wzrostu+55 kg-za gruba czy w sam raz?? powiedzcie, proszę:)

Gość dajcie spokój
Nie rozumiem jak bez braku podstaw można wypisywac, że kobieta ważąca 45 kg nie może mieć biustu 70C. Jako nastolatka byłam pulchna, miałam biust 80 C, potem dużo schudłam a biust nadal pozostał, znam wiele dziewczyn które mimo szczupłej idealnej figury mają spore biusty. Pewnie, że częściej jest tak, że szczupła kobieta ma mały biust ale nie można uogólniać. Znowu weszliście na temat Dody, może Doda miała kiedyś kobiecą figurę ale zauważcie jak ona ostatnio mocno schudła, jest po prostu szczupła!! Moda może powracać nawet na Rubensa ale ja po latach widze, że faceci jednak wolą szczupłe, zgrabne kobiety, im zgrabniejsza tym większe ma powodzenie, przykre ale prawdziwe:(

do konesera i 168/52 ja sie zgadzam ze 168/52, choc jesli koneser stanikow sam nie miwrzym to sie w istocie nie za bardzo zna mam 168/50 i rowniez 70/c ktore rzeczywiscie czasem (zalezy od firmy) jest 70/b

Gość 168/52
Oooooo widzę, że topik podskoczył:) Josie M----->uważasz, że rozmiar 70C to duży rozmiar?

Gość stara dupaaa
rj same wymiary nie ważne sa ważne jak to sie komponuje, mnie nikt nie daje wgi takiej jaka mam a mam bo mam mięsnie same...mam 165 wzrostu i 60 kg wagi biust 75C..ee i podobam się facetom mimo że nie chuda jestem...babki babki oceniaja i dla nich chca być chude ajkm wiszaki nie dla facetów..oni co innego cenią..

Gość Karolcia new
Czesc dziewczyny:) zapewne kazda z Was lubi blyskotki na swoim ciele:) Proponuje zajrzyjcie na stronke;) www.karolcia.blogownik.pl Jesli macie jakies pytanka piszcie gg:4374016 :) pozdrawiam Karolina

Gość zwrotniczy madeja
Jezeli chodzi o gust meski,to napewno nie lubimy grubych kobiet.Zdecydowanie szczuple.Kobiece ksztalty,to nie sadlo.Kobiece ksztalty,to ksztalty miesni.Kobiecych miesni,bioder,fajnej odstajacej pupci,talii,ladnych szczuplych kobiecych nog,fajnej szyji.To sa kobiece ksztalty.Jezeli ktoras ich nie ma,nic nie da tuczenie sie.Wtedy przybedzie ci sadla,a nie kobiecych ksztaltow.Nie wiem,co niektore z was nazywaja-wieszaki.Podejrzewam,ze te wlasnie szczuple dziewczyny,o kobiecych ksztaltach.Niestety.