Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawość moja

pytanie za 100 pkt

Polecane posty

Gość ciekawość moja

Proszę, powiedzcie mi czy na forum są same małolaty. Odnoszę takie wrażenie, czytam czesto wypowiedzi, po których wydaje mi się, że piszą młodzi ludzie. Oczywiście ich nie krytykuje, pytam tylko jak wygląda średnia wieku na forum. :)

Gość nie dość że młodzi
to głupi że hej

też tak czasem mi sie wydaje ale tak nie jest- to tylko pozory a ile Ty masz lat?

Gość można się powiesić
mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny a co dopiero chłopaka może i jestem głupi ale co mi tam to tylko forum kafeteria :P

Gość ciekawość moja
mam 30lat, męża i dzicko. Czasmi lubię sobie pogadać o wszystkim , właśnie na forum, bo jest tu anonimowo. Ale nie chce mi się gadać z małolatami na temat rozmiaru penisa itp. Pozdrawiam

Gość mam 25 lat...
i czy uważasz mnie za małolata ?? Bo ja myslę, że to wiek "podeszły" hi hi

nie uważam Cie za małolata;) małolat to dla mnie do 19roku życia, później zauważyłam że zaczynają myśleć racjonalnie, tych poniżej 19 to jak widać na niektórych topikach na tym forum aż lepiej nie komentować ;)

Gość maam 14 i mam lubianego
czarnego nicka :P i co powiecie?

Gość ciekawość moja
może się tutaj rozkręci, co? Fajnie by było pogadać.

Gość można się powiesić
c o to znaczy lubiany nick :o :P

ciekawość moja - właśnie też mi sie coś wydaje że się rozkręca ;) i dobrze ;) anix - mieścisz się w naszej normie ;) witaj

Gość masz dzicko
hehehee

Gość ciekawość moja
czytam ten topik i myślę , że tu może nie o wiek chodzi, bo piszą czasami 20 latkowie i to miło. Przecież może 40 latek pisać większe bzdury niż nastolatek. Generalnie chodzi o to, by pogadać normalnie i na każdy temat(a tym rozmiarem penisa to taki mi przykład wpadł do głowy) Każdy temat do pogadaniua jest dobry, byle było to z kulturą, humorem i sympatią.

Gość Kasieńka__15
Mój chłopak ma penisa fajnego żylastego ale niestety krótkiego 19 cm w zwisie bez japka... czy można go wydłużyć? :(

Gość ciekaowść moja
dzicko nie ale dziecko, to już literki nie można "zjeść" . Kasieńka_15 czy to prowokacja do dyskusji?

z ręką na sercu mówie wam ze na topikach o penisach sie nie wpisuje,ale czytam :classic_cool:i wiem kto tam siedzi,chołota w wieku 30-50lat:classic_cool:a większość czarnych nicków z tego topiku tam widziałem:classic_cool:

kasienka - oczywiście prowokacja, - tylko jedno w głowie anix -a ja własnie po prysznicu ;) hehe aplałz - witaj gdzieś Cie już widziałam ;)

Gość radar
nie będziemy się tu chyba licytować, ile kto ma lat i kto więcej. Kto małolat, kto młody a kto stary. Nie o to chodzi. Zapodajce ciekawy temacik.

ciekawy temacik nie wyskoczy, jak królik z kapelusza no dooobra, tak naprawdę mam 36 lat

Gość ciekawość moja
niezły pomysł z prysznicem, zaraz też pójdę, taka ochota mnie naszła, a co mi tam. Mam fajny żel pod prysznic, pachnący.

Gość a podobno kobiety sie nie myja
a tu taka niespodzianka

Gość ciekawość moja
aplałz, szkoda , że nie wyskoczy. 36 latek to chyba świetny wiek, co? Masz już jako tako poukładane w życiu?