Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paula 900

SZAMPON KOLORYZUJĄCY CZY FARBA DO WŁOSÓW??

Polecane posty

Gość rruuddaaa
Hej, ja mam taki problem, że mam włosy koloru ciemny blond i chcę zafarbować na taki kolor jak ma Garnier złocistomiedziany blond albo czerwona miedź. jeśli nie chcę aby były widoczne odrosty ale nie chcę również mieć tego koloru na stałe. co powinnam wybrać? pilnie proszę o odpowiedź

Gość bududka
Paula 900, może spróbujesz odcień Hollywood albo Champagne z L\'Oreal Recital Preference? Bardzo ładne są i właśnie nie popielato-platynowe, jakich nie chciałaś. Jak to farby, wyjdą pewnie ton ciemniejsze. http://www.kosmetykionline.pl/product-pol-2961-LOreal-Recital-Preference-Klasyczny-blond-X-CHAMPAGNE-Prep-koloryz-do-wlosow.html http://www.kosmetykionline.pl/product-pol-2958-LOreal-Recital-Preference-Klasyczny-blond-Y-HOLLYWOOD-Prep-koloryz-do-wlosow.html

Gość Kaja13
hej :) mam 13 lat i chcę sobie na wakacje szamponetką włosy zrobić. jestem szatynką a chcę przefarbować na taki ciemny fiolet. czy to dobry wybór ? pomóżcie !

Dziewczyny czy ktoras z Was nie orientuje sie moze jak wysoki utleniacz w kremie ma szampon koloryzujacy PALETTE 309 ? Wiecie, ze nowe szampony koloryzujace firmy Joanna Multi Soft maja 9% utleniacz w kremie ! Przeciez to jest normalna farba, czy ktos juz jej uzywal ??? Prosze o pomoc

Gość szatyyynka
podnosze

Gość szatyyynka
A jaki szampon koloryzujący byście mi poleciły ,jestem szatynką i chce się przefarbować na czerń. jaką firme doradzacie ;> ?? z góry thx za odp ;*

Gość e-maiil
podnoszonko

Gość uuuppppp
up

Gość szamponetka85
upupupupupuuuuuuuuuuup!!! ;D chce dolaczyc sie do dyskusji, mam kilka pytan... ;) odezwijcie sie ! ;) stary temat, pewnie tamte osoby juz tu nie beda pisac, ale moze dołacza jakies nowe.... :]

Gość Ewaaaaaa
błagam pomóżcie mam włosy zafarbowane farbą (hebanowa czerń)ale ten kolor mi troche zbladnął czy mogę na tą farbę nałożyć szamponetkę ??????????POMOCY!!!!!!!!

Gość Karoliszajnaaa
Hej mam właśnie problem co do farbowania włosków. Mam włosy ciemny blond i chchiałabym je rozjaśnic tak o 2-3 tony , tylko że nie che ich farbowac. Czytałam wyżej o tych pasemkach tylko że nikt nie napisał o odrostach , wczesniej robiłam je i po miesiącu musiałam znowu isc do fryzjera by je mi zafarbował a na to troche kaski szło ;;;/ moze jest jakis idealny szampon co zmywa siee całościowo po jakimś czasiee z włosów a nie jak farba że póxniej widoczne są odrosty :(

Gość KatyPaty
jestem szatynka,a chcialabym miec wlosy naturalny blond i uzyc wlasnie szamponu nie farby...wyjdzie mi tylko szamponem czy bede musiala wczesniej uzyc rozjasniacza czy czegos innego??

Dziewczynki ja też mam pytanko bo ostatnio zgłupialam:o no wiec naturalny odcien moich wlosow to sredni brąz.Kilka lat temu zgłupialam i zrobilam balejaż ... pozniej sie pojawily odrosty ,obleśnie to wyglądało wiec zafarbowalam na kolor aby byl jak najbardziej naturalny... i teraz od powiedzmy dwoch lat musze farbować na czarno... wiem ze farba bardzo zniszczyla mi wlosy dlatego zastanawialam sie nad szamponetka, bo sie zmywa i bede mogla regularnie podcinac i wrocic po jakims czasie do mojego naturalnego koloru:D ale ostatnio slyszalam ze szamponetka to najgorszy wynalazek ,gorzej niszczy od normalnej farby:o (bo wiadomo farba wnika do srodka wlosa a szamponetka tylko go "okleja" wokół kolorem i blokuje dostep powietrza wlos nie moze "oddychac" i jeszcze gorzej sie przez to niszczy niż od farby) Już sama nie wiem co mam o tym mysleć:(

Gość Beata928
Mam taki mały problem. Jakiś czas temu farbowałam włosy szamponem z Palette ( tym do 24 myć) na kasztanowy kolor. Teraz mam odrosty na ok 2 cm i chciałabym wrócić do swojego naturalnego koloru(ciemny blond). Czy farba w podobnym odcieniu do mojego złapałaby na tych zafarbowanych włosach? I czy ten kolor nie będzie się wiele różnił od tego na odrostach?

Gość iwoncia
HEJ JA MAM TAKIE PYTANIE JA SOBIE WCZORAJ ZAFARBOWALAM WLOSY ALE SZAMPONEM KOLORYZUJACYM NA 24 DNI I TO NA NATURALNY KOLOR WLOSOW NALOZYLAM MIODOWY BLAD NO I CHYCILO ALE MAM PYTANIE CZY RZECZYWISCIE ZNIKNIE MIN TEN KOLOR PO 24 DZNIACH POZDRAWIAM

nie radziła bym ci rozjasniac bo możesz zniszczyc swoje włosy wybierz dowolny kolor szaponem koloryzujacym bo od szaponu sobie nie zniszczysz włosów a od farby tak ja używam z firmy palette i jestem bardzo zadowolona

jak bym miała kupic 2 farby za 40 z,loty i zapłacic za nie 80 to bym wolała sobie tą kase odłożyc i pójsc do fryziera wtedy bym zapłaciła napewno taniej

czesc dziewczyny macie jakies pytania rady dawajcie postaram sie odpowiedziec i doradzic