Daga_25 0 Napisano Wrzesień 3, 2005 Jeśli w 13 dniu cyklu miałam owulacje to wk tórym dniu cyklu powinnam mieć okres??? Dziś jest 30 dzień - okresu nie ma, dwa tesy pokazały ciąże a dwa nie :) ładny numer co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawka73 0 Napisano Wrzesień 3, 2005 owinna byc 14 dni po owulacji poczekaj 5 dni i zrób test. a najlepiej idź do przychodni i zrób test z badania krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a skąd wiesz kiedy miałas owul Napisano Wrzesień 3, 2005 owulacje/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga_25 0 Napisano Wrzesień 3, 2005 zawsze jak mam owulacje to boli mnei brzuch tak jak prze dokresem i mam takie kłucia w jednym miesiący z lewej a w nastepnym z prawej strony, dlatego zawsze wiem kiedy jajeczko wyskakuje. Broiłam z moim facetem w dni płodne, wiec wiem ze jest prawdopodobienstwo. Brzuch mnie pobolewa, piersi tez. Do teog byłam przeziębiona i brałam antybiotyki wiec to tez moze cos poprzesuwac. A temp dzisiaj mam 37,2. Te testy troche mi namieszały w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach