Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenaaa

zespół napięcia.....

Polecane posty

Gość lenaaa

przedmiesiączkowego, miewacie objawy? jakie? podobno przechodzą to głównie kobiety, które tłumią swoje emocje. jak się nad tym zastanowię, to w moim przypadku nawet by się zgadzało, kiedys nie miałam z tym problemu, ale odkąd zaczęłam się bardziej martwić, nie jest mi lekko w tych dniach :-(

Gość onka2
Ja co miesiąc przechodzę prawdziwe męczarnie. Przez bite 2 tygodnie przezd okresem jestem zła, rozdrażniona, płaczliwa, nie chce mi się nic itd... Podobno stosuje się na to hormony ale ja nie chcę ich brać, bo niedługo będę się starać o bejbi.

Gość Kasia869345
ja swoją złość wyładowuje na swoim chłopaku.co ten biedak przechodzi to głowa mała...ale bardzo bym chciała to zwalczyć bo sie z tym męcze!!!

Ja tydzień przed okresem mam fazę na sprzątanie ale to takie generalne porządki! Nie denerwuje się ale może dlatego że już o tym nie myślę jak się tak na sprzątam

Gość mamnznzp
ja jem pasztet, cebule taką surową i popijam maslanką... az mi trudno w to uwierzyc..ale tak wlasnie jest;p

a ja, oprócz tego, że tydzień przed okresem robię się zła jak osa, to jeszcze budzę się w środku nocy i buszuję po kuchni w poszukiwaniu czegoś słodkiego. Mało tego...rano o tym zupełnie nie pamiętam, a przypominają mi o tym papierki po np. batonikach obok łóżka.