Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Cztery donuty opiekacz tak

Zaraz idę do inpostu i hipermarket

Polecane posty

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

On + zwierzęta to nie jest dobry pomysł.

Chomik już skończył tragicznie.

Oczywiście że dobry miałem kilka chomików trzy papuszki kilka swinek morskich kilka szczurkow dwa psy no i na kolonii jaszczurke mi typ znalazl 

Przypomniało mi się jak Konon z Jajorem przygarnęli pieska Nero i pół internetu się zamartwiało czy go w ogóle karmią. 😆

Moja ... urodzila szczeniaki sprzedalismy posrednikowi i u niego wszystkie spłonęły bo stodole podpalil jak elka kiedyś petem 

Chciałem jednego zostawic ale matka się nie zgodzila a mi mało zalezalo a ten pośrednik chciał 5szt a nie 4

4 minuty temu, +RC+ napisał:

Przypomniało mi się jak Konon z Jajorem przygarnęli pieska Nero i pół internetu się zamartwiało czy go w ogóle karmią. 😆

Raz jeden szczeniak nie przezyl porodu mimo reanimacji ogólnie ... ma wý...ie w potomstwo jak rodzi czasem jom weźmie to lize zeby udroznic drogi oddechowe

Kaczki potrafiom wszystkie mlode się pozbyc ogona 

9 minut temu, +RC+ napisał:

U mnie karma zawsze byla plus reszczki talerza np jadlem parowki to dupki i niektóre kesy dla niej później dozarla karmy i byla zadowolona 

Albo surowe piersi kurczaka lubil a jak mama krolila 

Myślę, że jakby zwyrolska odleżyna w ramach swoich anegdotek o dręczeniu, biciu, zaniedbywaniu i głodzeniu na śmierć zwierząt wraz z psychiczną pato-matką, napisała, że właśnie wzięła z ulicy bezdomnego psa i powiesiła go w melinie na brudnym żyrandolu, to RC przeszedłby nad tym gładko jak nad wszystkim, w końcu z kimś pisać o gierkach (i w ogóle tu pisać) trzeba 😉

• Haha 2

18 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Madziu, tylko nie zapomnij się najeść po korek tuż przed bieganiem.🤭

A ty nie zapomnij utkać się następnym razem, zanim napiszesz coś beznadziejnego. 

• Haha 1

8 minut temu, Razorblade napisał:

A ty nie zapomnij utkać się następnym razem, zanim napiszesz coś beznadziejnego. 

Nuda 😊

One są tak beznadziejne, zawistne i zakompleksione, że żal dope ściska. Bez pieprzu i ciasnej garsonki 😄

• Thanks 1

30 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Ile masz ruda tych nicków, bo twój stary cię szukał 😅nudzisz, jesteś nudziara i trącisz myszką 😄

• Haha 1

37 minut temu, +RC+ napisał:

A jaki dochód Mama miała przed emeryturą, prócz alimentów na ciebie?

Nie dowiesz się od Leżaka 😊

Pewnie Mops płacił i dawał jedzenie. 

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nuda 😊

One są tak beznadziejne, zawistne i zakompleksione, że żal dope ściska. Bez pieprzu i ciasnej garsonki 😄

Jak garsonka, to i cyce po pas. 🎀

21 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Myślę, że jakby zwyrolska odleżyna w ramach swoich anegdotek o dręczeniu, biciu, zaniedbywaniu i głodzeniu na śmierć zwierząt wraz z psychiczną pato-matką, napisała, że właśnie wzięła z ulicy bezdomnego psa i powiesiła go w melinie na brudnym żyrandolu, to RC przeszedłby nad tym gładko jak nad wszystkim, w końcu z kimś pisać o gierkach (i w ogóle tu pisać) trzeba 😉

ruda ...o ale rymcyma to ty szanuj xD

• Like 1
  • Haha 2

20 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

A dlaczego jakąś wartość ma dla ciebie moja opinia? Kieruj się swoją, a ja swoją i tyle. A poza tym imputowanie mi jakiś zachowań z góry nie jest eleganckie 😉 

• Thanks 2

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nie dowiesz się od Leżaka 😊

Pewnie Mops płacił i dawał jedzenie. 

No to w tamtych czasach musiało być bardzo skromnie. 

40 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

ruda ...o tylko nie zapomnij sie przelogowas suchoklatesie xD

2 minuty temu, +RC+ napisał:

A dlaczego jakąś wartość ma dla ciebie moja opinia? Kieruj się swoją, a ja swoją i tyle. A poza tym imputowanie mi jakiś zachowań z góry nie jest eleganckie 😉 

To nie jest eleganckie forum. A różnica w traktowaniu przez Ciebie patologii leżaka i patologii sratuszczaka jest widoczna nie tylko dla mnie. Różnica jest taka, że statuszczak blokuje Ci forum, co traktujesz bardzo emocjonalnie, a przed odleżyną możesz się popisywać 😉

9 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie wiem, jak salix, ale ja codziennie zazdroszczę świadomości konieczności kołchozu do śmierci i tego strachu, kto za te iks lat zatrudni starą babę z kompetencjami zawodowymi do obsługi szlabanu 😎

przeloguj sie na gapcia teras tak ruda xD

13 minut temu, baba jędza wezwać księdza napisał:

Nie wiem, jak salix, ale ja codziennie zazdroszczę świadomości konieczności kołchozu do śmierci i tego strachu, kto za te iks lat zatrudni starą babę z kompetencjami zawodowymi do obsługi szlabanu 😎

Pani Doktor po studiach i siedzi w domu na łasce faceta po rozwodzie  W kartach widzisz gdzie pracuje? Tym się ruda różnimy, że ja mam kasę i pracuje na siebie, a ty masz fige z makiem i gościa po przejściach chodzącego na prostytutki. Przytyj, podlecz się, a ode mnie się odpieprz, bo nic nie wiesz węszący nochalu 😄😎

Ps. Tylko nie wyklikaj tematu jak zawsze. Tak. 

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się