Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bańka mydlanaa

NAJŁADNIEJ PACHNĄCY PŁYN DO KĄPIELI.

Polecane posty

Gość Bańka mydlanaa

Mój typ to plyn firmy ODEA ZAPACH BZU. Nie wiem czy zapach długo utrzymuje sie na skorze bo jeszcze go nie używałam. Dopiero kupiłam, dzisiaj przetestuje ;)

Gość Aammaa
Brzoskwiniowy i gruszkowy Yves Rocher. Pachna intensywnie i sugestywnie...Zawsze mam ochotę wypić!

Gość szczupaczek
waniliowy, mandarynkowy i migdałowy z avonu:)

Gość szczupaczek
zapach "jelito grube" ejst dobry też!! Wypróbujcie!! Zajebiste robi bąbelki nawet :)

Gość .mnb
Odzywczy zel do mycia z ekstraktem z malin AAOceanić i ich nawilżające mleczko do mycia z masłem kakaowym.

Gość a jaaaaa
a ja najbardziej lubię odżywczy krem do ciała z lekką nutką cynamonu przeplatanego cyklicznie przez hydroksymetomaślan z dodatkami gliwicy.Czasami też kora barbukinowa dobrze komponuje zapachy z ocenicznym powieiem świeżości od ATI, któy to z kolei dobrze imituje zapach tlącego się potoku "łzy w oczach niebiańsko pięknej cnotliwej kobiety" od Nvidii

a mnie sie ostatnio spodobal brzoskwiniowy z leader prica :) tylko 2,99 a milutko pachnie i pieni. Te z Avonu mu niedorównuja

Gość tylko kokos
kokosowy płyn do kapieli to jest to!!!!!!!!! od razu przenosi mnie w tropiki....