Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nijacka

Co jest grane!!??

Polecane posty

Gość Nijacka

Nie wiem co ze mna nie tak...ale odstraszam mezczyzn...nie powiem mam dosc radykalne poglady i nie wskakuje facetom do lozka, ale czy to moja wina czy ich, ze nie potrafie/ą az tak zaufac? Ja naprawde potrzebuje duzo czasu, zeby sie do kogos przekonac, ale panowie tego nie rozumieja..mam ciagle wrazenie, ze szkoda im tracic czasu na kogos z kim tak do konca nie mozna byc pewnym, czy da sie zaciagnac do lozka ..czy tez nie.....no chyba, ze jeszcze nie trafilam na odpowiedniego faceta, ktory mialby wlasciwy dar przekonywania.

Faceci ogolnie boja sie zdecydowanych pogladow kobiet,ale moim zdaniem majac zasady pokazujesz ze jestes cos warta, ze nie jestes pusta i masz cos do powiedzenia nie ma co sie tego wstydzic.W dzisiejszym swiecie jest malo osob ktore mowia zdecydowanie- nie,i to dziwi wiekszosc.Ale pomysl tak-ze moze dzieki temo co mowisz odstraszasz debili, i nie tracisz na nich cennego czasu,a w przyszlosci trafisz na kogos rownie wartosciowego jak Ty.

Gość radiant
tak trzymaj! malo jest dziewczyn z silnym charakterem!

Gość gość
nie z silnym charakterem tylko aseksualnych :o nigdy nie zrozumiem co jest w złego lub upodlającego w pójściu do łózka z facetem, który podnieca kobietę i chce jej sprawić przyjemność..