Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Zapytajnik_

Tez tak macie ?

Polecane posty

Gość _Zapytajnik_

Macie tez tak, ze gdy widzicie sie w lustrze to wydaje sie wam ze jestescie cud, miód i orzeszki i w ogóle pieknosci nieziemskie, a kiedy widzicie jakies nagranie video z waszym udzialem lub zdjecia to sie zalamujecie ? Bo ja tak mam. I w co wierzyc - lustro czy telewizja mnie klamie ? Sorry za blahosc tematu, ale dla mnie to istotne.

Gość KROSTY
JA TAK NIE MAM BO JA SIE NIE CZUJE CUD MIOD I W OGOLE, JA TAM NIE JESTEM IDEALNA, ZAWSZE COS ZNAJDE CO MI SIE WE MNIE NIE PODOBA. A PIERWSZA SPRAWA TO KROSTY A DRUGA BYM CHCIALA WAZYC MNIEJ BO WAZE 58 A MAM 166

Gość mam odrwrotnie
uważam się za okropne straszydło :) kilka razy ( przypadkiem, bo dobrowolnie bym się nie zgodziła :D ) złapała mnie kamera i byłam zaskoczona ( pozytywnie ) tym, jak wyglądałam ( bo tak naprawdę ja tak NIE wyglądam ) Telewizja kłamie, lustro prawdę ci powie :)

ja właśnie mam tak, że w lustrze ciągle widzę niedoskonałosci a kiedy widzę zdjęcie na ktorym jestem albo jakiś film video to jestem pozytywnie zaskoczona tym jak wyglądam :)

Gość ja w lustrze wyglądam ok
na niektórych zdjeciach też spoko ale na kamerach:-oMasakra:-oTwarz wydaje mi się jakaś tak brzydka:-oDlatego unikam kamerownaia,mój idelany ślub to bez kamerzysty,fotograf jak najbardziej ale nie kamerzysta:-P