Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaska taka 21

od wczoraj bardzo boli mne pochwa, wargi sromowe i zakonczenie pochwy ....

Polecane posty

Gość smutaska taka 21

od strony tyleczka, bradzo dbam o higiene, a tu nagle jakies swdzenie, gdy rozlozylam wargi sromowe przed lusterkiem zobaczylam ze ona cala w srodku jest czerwona, a zakoncznie pochwy jest ttak wrazliwe ze nie moge juz nosic majteczek prosze o porade, to chyba nie jakas grzybica?

Gość mimi...
a moze byl zbyt intensywny seksik?? pytam zupelnie powaznie, moze zostalas "poobcierana" zbyt mocno?

Gość smutaska taka 21
mimi wparwdzie kocham sie, ale zeby az takie cos sie mi stalo? jestem z chlopakiem prawie 5 i to na pewno nie to bo nigdy wczesniej tak nie mialam

Gość mimi...
a bierzesz anty? one powoduje wieksza suchosc w tych okolicach i prawde mowiac ja tez czasmi odczuwam taki dyskomfort...

Gość cemu
hej smutaska, wiesz ja mam to samo, i stalo sie to wlasnie wczoraj, i tez nie wiem czemu

Hej! Czytalam kiedys podobne topiki, gdy mnie troszke pieklo, zastosowalam ich rady i pomoglo... 1. zrezygnuj z mydla, stosuj najdelikatniejszy plyn do higieny, albo najlepiej sama przegotowana wode... 2. posmaruj sie jogurtem naturalnym (miejsc, ktore bola) 3. kup maść clotrimazolum...to mi polecil gin, zaraz po tym jak powiedzialam ze chodze tylko w stringach (zlapal sie za glowe i powiedzial ze to niezdrowe, haha) A tak w ogole to ta masz jest własnie na takie rzeczy... 4. nos bawelniana bielizne... A jesli to grzybica pochwy to udaj się do lekarza...bo będzie sie to za Toba cignac w nieskonczonosc.. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość mimi...
kupcie sobie dziewczynki w aptece maść Clotrimazolum, bez recepty, a jesli naprawde baaaardzo Was swedzi i piecze to moga to byc poczatki drozdzaka, a co za tym idzie - grzybicy. Godne polecenia są również globulki dopochwowe o nazwie - Lactovaginal - na 100% pomoga, rowniez bez recept. Wiem bo sama jakis czas temu stosowalam po antybiotyku, ktory wywolam u mnie podobne skutki to tych które tu opisujecie.

Gość małaaaa
dziewczyny? w jakiej cenie jest ta masc i te globulki????? orientacyjnie serdecznie dziekuje za odpowiedz!!!

Gość a skąd takie pewne jesteście
że to grzybica? A może infekcja bakteryjna, albo chlamydie, a może alergia? Może byście jednak do ginekologa poszły? Moja koleżanka też miała jakieś zakażenie, które raz powracało, raz objawy znikały i tak przez kilka lat. Ginekologa się bała jak diabeł wody święconej. Wreszcie dostała takich bólów i gorączki, że musiałyśmy do akademika w nocy wzywać pogotowie. Okazała się, że to zapalenie jajników. Ciężkie. I że to wcale nie była grzybica przez te wszystkie lata. A raczej nie tylko grzybica, bo oprócz tego jeszcze kilka innych zakażeń sobie doszło. Dziewczyna wyszła za mąż, stara się o dziecko i wygląda na to, że czeka ją sztuczne zapłodnienie, po wskutek wieloletniego nie leczonego stanu zapalnego ma zrrosty na jajowodach i w normalny sposób nie może mieć dzieci. Teraz się wypłakuje, że taka głupia była...

Gość mimi...
clortimazolum jest tani - pare zlotych lactovaginal - okolo 23zeta