Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizka ppp

Czy dermatolog poradzi coś na świecącą twarz??

Polecane posty

Gość elizka ppp

Mam bardzo tłustą cerę a jak próbuję ją matowić robi się sucha jak tarka, używam odpowiednich kosmetyków ale to niewiele daję, jak myślicie gdybym wybrała się z tym do dermatologa to mógłby coś na to zaradzić??

Gość nic nie pomoże

ja tez mam ten sam problem.Mam bardzo swiecaca twarz i tez bylam u dermatologa i poprzepisywala mi wciul preparatow zeli i kremo i jakis masci a le to nic nie dalo a spowodowalo ze skora mi sie strasznie luszczyla!!!!potem wybralam sie do ginekologa zeby przepisala mi DIANE bo podobno ona zmniejsza lojtok>dermatolog powiedziala ze efekty bedzie widac juz po 2 miesiacach,ale jak sie okazalo nie bylo zadnych efektow i po 3 miesiacach przestalam ja brac.Za dwa dni ide do endokrynologa bo on zajmuje sie leczeniem hormonow i zobaczymy co powie.

powiem ci ze uzywalam juz wszystkiego do pielegnacji twarzy i nic nie pomagalo.Kupowalam nawet te z gornej polki ale zadnych efektow nie bylo.Moja skora blyszczy sie juz po godzinie!!!!!!!!!Szlak mnie trafia!!!!!!!!!

Gość szlag nie szlak
zaczęłam używać kosmetyków do cery normalnej zamiast tych matowiących (tylko emulsji matującej iwostinu jeszcze używam) i jakoś skóra mi się mniej przetłuszcza niż kiedy ją uporczywie wysuszałam

a ja mojej wcale nie wysuszam.Wyrzucilam wszystkie zele do cery tlustej i kupilam w aptece DERMOKLAR jest super bezapachowy i bez zadnych chemikali a na noc uzywam zwyklego nivea soft bo skore tlusta nalezy nawilzac.A na dzien uzywam kremu nawilzajaco-matujacego.

Gość szlag nie szlak
też używam nivea soft. jest lepszy niż niejeden krem z górnej półki.:)

ja go zaczelam uzywac od niedawna ale tylko na noc bo troszke skora sie po nimswieci ale jestem z niego naprawde zadowolona.A wydawalo mi sie ze do skory tlustej sie nie nada i za bedzie zapychal pory ale jest oki

Gość gość
na pewno