Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozrobic

Pomozcie! Nie wiem czy zerwac z moim facetem czy nie..

Polecane posty

Gość cozrobic

Sprawa jest skomplikowana. Jestesmy razem 3 lata. No coz ja mam 24,on 23. Ja pochodze z rodziny pelnej, pracuje i studiuje. On zostal wychowany tylko przez mame. Studiuje, chlopak jest nieglupi. Ma dar do interesow. Jest zaradny ale.... Ostatnio mi powiedzial, ze nie mysli teraz o dalszym doksztalcaniu sie bo stopien magistra w niczym nie pomaga.Na poczatku naszego zwiazku probowal dorabiac i to mu sie udawalo. Mial mnostwo znajomych, ja bylam odwozona taksowkami z miejscowosci polozonej 40 km ode mnie, on przyjezdzal taxi do mnie . Bylo dobrze. On studiowal. Myslalam: super bo jest zaradny i studiuje. Od marca zaczal mnie unikac. Problemy na uczelni i koledzy znikali bo moj facet stwierdzil ze oni byli zli i chce zaczac zyc inaczej. Nie chcial byc wykorzystywany.Myslalam ze mnie unika bo chce ze mna skonczyc a tu dowiaduje sie ze przechodzil bolaczki zycia jak normalny czlowiek. W sierpniu nasze kontakty odzyly. A on stwierdzil, ze woli zyc tak jak kiedys i zaczyna odbudowywac kontakty. Ja mu powiedzialam, ze to bedzie wbrew jemu bo jest wrazliwy i na dluzsza mete wypali sie zyjac tak jak dawniej. On stwierdzil ze trudno ale musi jakos sobie radzic. Nie wiem teraz co zrobic. Dobrze sie dogadujemy,jest uczucie:( Ale tak mysle czasami, mam 24 lata ,niedlugo bede pragnela stabilizacji i co z tego wyjdzie:( czasami nawet mysle, ze gdyby moj facet teraz poznal bogata ,ladna dziewcyzne z interesem to by mnie po prostu zostawil. Czuje, ze on traktuje mnie jako rezerwe moze dlatego, ze wiem ze on chce szybko sie dorobic . Wlacza sie powoli rozsadek a serce nadal wali jak szalone.

Gość Oleena
Wszyscy teraz chca sie szybko dorobic - zadna nowosc. Kochasz go czy zalezy Ci tylko na tym, zeby mial Cie kto utrzymywac? Nie rozumiem sprawy z doksztalcaniem. Skoro studiuje, to magistra bedzie mial, a z tym, ze po studiach nie ma pracy to ma chlopak racje. Ja od 3 miesiecy szukam i nie moge nic znalezc, wiec zastanawiam sie po co uczylam sie tyle lat. Lepiej bylo pojsc na fryzjerke - na pewno juz bym pracowala!

Gość milenawalewska
nie cierpie materialistów a jest ich coraz wiecej jakbym była pewna ze acet kiedy spotka bogata ładna dziewczynę zostawi mnie-to sama olałabym go,ty musisz miec poczucie bezpioeczeństwa ale nie tylko o kasę chodzi tylko własnie o uczucie,nie tylko powinien mowić jak bardzo cie kocha i co by ci kupił jakby miał kasę ale ty to musisz widzieć

Gość gość
p