Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korektor

Polećcie dobry ale TANI korektor do skóry trądzikowej

Polecane posty

Gość Korektor

jw

Gość znak zapytania
korektor wyglada straszliwie na skurze trądzikowej, ja nie radze, najlepiej to w ogóle nic nie używac co zapycha pory itp, ja zrzygnowalai myle że troszkę dzieki temu siep olepsza

Gość Korektorek
Nie mam takiego paskudnego tego trądziku..... Lepiej się czuje z korektorem -- a poza tym nic nie używam, ani fluidów ani pudru ittp. Prosze doradzcie coooośśśśś!! Ostatnio niską ceną skusiła mnie vipera - ale na nic jest.....

Gość Justysiakk
hejka! polecam ci naprawde tani ale dobry korektor SORAYA ANTY. jest to antybakteryjny korektor. czasem jak mam wieksze wypryski to sie nim posmaruje i na drugi dzien mam juz pryszcza zaschnietego. dlatego uwazam ze ten korektor jest swietny:) polecam...

Gość sxsadx
ja mam z Bell tez antybakteryjny.polecam.

super jest korektor z max factor ale kosztuje okolo 18zl ale jest bardzo duzy i ja go mam juz ponad rok swietnie kryje i nie trzeba juz nawet poprawiac w ciagu dnia!Rewelacyjny naprawde polecam.

DO ZNaK ZAPYTANIA>to czyli co mam chodzic z syfkami na twarzy?Teraz jest tyle fajnych korektorow wysuszajacych syfki wiec nie martw sie ze Ci zapychaja pory!!!!!!!!

Gość grymałka
ja teraz mam vichy korekta 3D, jest naprawdę bardzo dobry, wszystke niedoskonałości ukrywa idealnie, nawet radzi sobie z czerwonymi wypryskami, co prawda mało nie kosztuję bo ok 70zł ale za to efekt jest narawdę genialny, tak więc coś za coś.