Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinowa

Co zrobic???

Polecane posty

Gość urodzinowa

Dzisiaj mam urodzinki.. i doła jak nie wiem :((( Niby wszystko ok, ludzie składali mi zyczonka i było fajnie... ale czekałam na swojego faceta.. zadzwonił. był milutki i kochany jak zawsze.. tylko problem w tym ze powiedział ze sie dzis nie zobaczymy bo on nie ma czasu gdzies tam musi jechac (juz nawet nie sluchałam gdzie). Najzwyczajniej w świecie zapomniał!! i siedze w dzien urodzin sama.. bez niego... głupiego " wszystkiego najlepszego kochanie" sie nawet nie doczekałam. I nie wiem, napisać mu ze jest mi zajebiście przykro ze zapomniał czy narazie udawać ze sie nic nie stało, a jak do mnie przyjdzie jutro i zobaczy np. kartke urodzinową która dostałam.. to zrobi mu sie jeszcze bardziej głupio i zrozumie..?? Co lepsze..? wiem jak to brzmi, nie chce zeby mu z kolei było przykro ze zapomnial i mnie zranił, ale teraz to ja cierpie :((( smutno mi.. co myslicie?

Gość ja myślę
że nic mu nie mów narazie poczekaj do jutra a wtedy mu powiedz wiesz co, nie przejmuj sie tym, ze jemu będzie głupio.... ważniejsze jest to, że Tobie jest przykro..... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!

Ojj bidulko :( Powiedz mu, ze było Ci przykro-bądz szczera.. Aaa no i wszystkiego najjjjjjjjjjj życzę 🌻

Gość wszys
wszystkiego naj, naj a co do faceta to.........bez komentarza

Gość urodzinowa
dzięki :)) ale mam jeszcze problem z tym jak to zrobić.. co powiedzieć? przeciez nie wypale fajne miałam dzieki Tobie urodziny :/ nie wiem sama echh

Bądz szczera powiedz,że zrobiło Ci sie przykro i czujesz sie troszeczke zawiedziona.. Nie bądz dla niego złosiwa tylko wytłumacz, że naprawde Cie to zabolało..:> 🌻 dla solenizantki :P

Gość ja myślę
że po prostu mu powiedz, ze masz albo mialas urodziny (zalezy kiedy mu powiesz)... powiedz to tak naturalnie, bez żadnej ironii czy czegos takiego..

Gość urodzinowa
hmm no właśnie nie chce tak żeby przeprosił tylko dlatego ze sie przyczepie.. chciałabym zeby to było szczere.. a juz sama nie wiem mowic czy nie

Gość urodzinowa
kurde a czy którejś z was sie zdarzyło zeby on zapomniał?? to taki przykre :(:( Kicia dzieki za kwiatka ;)

Gość kurcze...
ode mnie też wszystkiego najlepszego. powiedz mu jutro, może coś mu sie uda naprawić. jeszcze raz wszystkiego naj naj

Gość ja myślę
że jesli nie chcesz zeby jego przeprosiny byly wymuszone, to sam powinien zauwazyc po tych kartkach, ze mialas urodziny i wtedy Cie przeprosic...

Gość ja myślę
moj chlopak nie zapomnial, ale nawet kwiatka nie dostalam, ale to nic.. juz zapomnialam..

Gość urodzinowa
a powiedzcie tak szczerze... myślicie ze ma słabą pamięć czy słabo mnie kocha??? (ja jego urodzinki przezywałam juz miesiac przed, co zrobić zeby to był wyjątkowy dzien dla niego :()

Gość kurcze...
to trudno powiedzieć, może jutro wpadnie z prezentem... albo jeszcze dzisiaj wskoczy:>?

Gość ja myślę
że ma słaba pamięć... ja np. zapomnialam kiedy moj chlopak ma urodziny, ale wczesniej sie go zapytalam, zeby potem nie bylo wpadki..

Ojj napewno kocha :) Mój tez kiedys zapomniał o moich imeninkach :P Później było mu troche głupio :P Więc głowa do góry :) tak czasem po prostu bywa :P

Gość ja myślę
moj chlopak kiedys tez nie pamietal o moich imieninach... w ten sam dzien powiedzial mu "wiesz, ze mam dzis imieniny"... a on polecial do kwiaciarni, bo akurat przechodzilismy obok i kupil mi różę ;) w sumie troche to bylo wymuszone ale bylo ;)

Gość urodzinowa
echh to mnie tak dobiło :( jeszcze na dodatek od jutra zaczyna prace... po 12 godz dziennie, bedziemy sie widzieli godz lub dwie w ciagu dnia :( co za dzień....

Gość urodzinowa
A co tam. idę po ciasto, najem się bedzie mi lepiej ;) chcecie troszkę?? :)))

Gość kurcze...
jak się kochacie to jakoś wszystko się ułoży. ja trzymam kciuki;)

Gość urodzinowa
No mam nadzięje :) dzięki za wszystkie ciepłe słowa dziewczyny i za życzonka oczywiście. :)

Gość kurcze...
a jakie to ciacho:P?

Zawsze dobre i to 2-3godzinki :) Lepiej tak niż by miał jezdzic na jakies delegacje :P Mój tak czasem ma niestety :( Wtedy czasem nie widzimy sie dopiero po 4-5dniach :(

Gość urodzinowa
Ciacho takie jakieś tortowe moja mamcia zrobiła :) z bitą śmietaną mmm pycha :)

Gość ja myślę
ja chce CIACHO!!! :):) 3maj sie i mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze i ze juz nigdy nie zapomni.. pozdrawiam Cie cieplo!

Gość kurcze...
pycha:) zjedz i popraw sobie humor, jutro pomyśl o tym co będzie, dzisiaj masz urodziny i się nie dołuj już:)

Gość urodzinowa
Kicia to współczuję.. ale z Twojej stopki widać że nie przeszkadza wam to :) i ze sie kochacie :) ale faktycznie dobrze ze nie delegacje..

Gość urodzinowa
dzięki Wam ;) juz mi troszke lepiej :) I ciacho dla wszystkich a co ;)) !!!

Gość kurcze...
to teraz już widzisz że sprawdza się ta metoda pocieszania, powiedz sobie że inni mają gorzej. może to głupie ale działa:)