Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinowa

Co zrobic???

Polecane posty

To tęsknić tesknie-ale daje jakos rade :P No i wyjazdy ma tylko latem -wiec looz ;)

Gość urodzinowa
kurcze... no masz rację, inni mają gorzej.. w koncu to nei taka tragedia patrząc na to co się dzieje na świecie. Ale to On powinien tu być, byłby smaczniejszy niż to ciacho hehe ;)

Gość urodzinowa
Kicia a to luz :) dobrze ze żaden z nich to nie marynarz np ;)

Gość kurcze...
no to może zaplanujcie sobie, że nadrobicie w następny weekend, hmmm?

Gość urodzinowa
nio może i zaplanujemy.. mam nadzieję ze nie zrobi czegoś w stylu.. ojj zapomniałem, rpzez chwilke sie posmuci.. i było minęło. Musi mi to jakos wynagrodzić ;)))))))

Gość kurcze...
no niech by tylko spróbował...:P to się do niego przez tydzień nie odzywaj:P ale spoko, na pewno będzie ok.

Gość urodzinowa
Kicia hehe :) ale marynarze mają za to fajne te swoje mundurki. kurczę... no ja narazie innej ewentualności nie biorę pod uwagę ;)

Ja mam już swojego wybranka i nie chce tego z mundurkiem-to był \"malutki\" błąd,w sumie dwa lata w plecy :P:P:P Ale teraz jest git więc co rozdrapywac przeszłość :P I pamietaj będzie dobrze bo musi byc dobrze :P

Gość urodzinowa
No ja tez nie chce mundurka.. 2 lata w plecy.. skad ja to znam :) ale masz racje, nie wracajmy do przeszłości.. Idę zaraz na piwko do przyjaciółki :) DZIĘKI za wszystkie wasze odpowiedzi :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kurcze...
pa, ja też spadam:)

Gość urodzinowa
dzięki :) na pewno bedzie smaczne bo ulubiony leszek ;))))) pozdrówka

Gość co zrobic fanta mówi
IDZ NA CAŁÓŚ I OBCIĄGNIJ Z POŁYKIEM :d

na pewno Ci kocha... pewnie ma duzo na glowie... i po prostu mu wylecialo... ja kiedys zapomnialam o JEGO urodzinach... oj ale byla afera... a ja mi bylo strasznie GLUPIO!!! :( do dzis mi glupio...... :(

Gość urodzinowa
papapa :)

Gość urodzinowa
wiem co dobre ;)

Gość urodzinowa
kaffe... no widzisz, Ty byłaś po tej drugiej stronie. :) ale i tak nie zazdroszczę.. musiało Ci byc faktycznie głupio. to juz lepiej niech on zapomni o moich niz ja o jego. przynajmniej jego wina :) heh oki lece dzieki jeszxcze raz paa

Gość vinca
Urodzinowa, nie przejmuj sie... niektorzy po prostu nie maja glowy do dat, np. ja nie mam :-) Jak ktos na co dzien Ci okazuje czulosc, i ogolnie jest w porzadku, to mysle, ze nie powinnas tych urodzin za bardzo przezywac. A swoja droga wszystkiego najlepszego! :-) 🌻

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! 🌼 🌼 🌼 ps. Może coś na rozweselenie: na 20-e urodziny mój ukochany wparował do mnie ze słowami \"patrz kochanie jaką Ci znalazłem ikebankę\" i wyciągnął zza pleców...mały kolorowy wieniec pogrzebowy z zasuszonych kwiatuszków ! Myślałam że umrę (do kompletu), a on zupełnie nieświadom gafy siedział u mnie cały wieczór. Przepłakałam z zażenowania pół nocy... :-O Chyba wolałabym żeby zapomniał o tym moim święcie ;)

Gość gość
od górala prosto z Beskidów również wszystkiego naj spełnienia marzeń uśmiechu poczekaj do jutra będzie mu łyso