Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwona Różyczka

Jak sprawić by się obłędnie we mnie zakochał???

Polecane posty

Gość Kaero
no to sie wściekłam ma żone zostaw go do cholery w spokoju trzaśnij sie czyms ciezkim w glowe yhh nie rozumiem takich kobiet egoistycznych świn yhhhh..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zastanów sie moze to ty mylisz "sygnaly" z czysto ludzką uprzejmoscią.

Gość ale przeciezzzzzzzzzz
brat twojej kuzynki to -Twój kuzyn??? Jak to sobie wyobrazasz?

Zaraz trendy... Jesli to prawda, to nie widzę innych metod jak typowo klasyczne - jesli masz okazje z nim przebywac, rob tak zeby byl z tego maksymalnie zadowolony, badz mila usmiechnieta, nie wiem co jeszcze bo go nie znam, ale Ty przecież znasz, wiesz co lubi, jakie osoby... zreszta jesli mu sie podobasz, oznacza to ze lubi wlasnie takie jak Ty. Oczywiscie wyglad tez swoje robi. A oprocz tego? no, gdybyście byli wolni co innego, z żonatym mozna tylko czekac, ale czekac "czynnie" - dawac mu w kazdej chwili kiedy z nim jestes do zrozumienia, że gdyby chcial teraz Ci cos powiedziec, to jestes gotowa. oczywiscie tak zeby tylko on zrozumial:)

Gość ---aniol--
rozbudzic w kims milosc jest latwo ---ale utrzymac ten stan to juz inna bajka trzeba mase pracy

Gość Wyrwijpiętka
Przepis : Pomalowac włosy smoła, po wyschnieciu postawic je na cukier, wymówic w jego obecnosci abra makabra i gotowe :P

Gość fuj
Napisałaś że to jest brat twojej kuzynki czyli z tego wynika że to twój kuzyn... no nie mów że się w kuzynie zakochałaś.... to obleśne.... bleee ;/

brat twojej kuzynki czyli twój kuzyn? :O w dodatku czyjś mąż? :O uwierz mi, żonaci faceci czesto patrzą na inne kobiety pożądliwie :O

nie bede cie obrazac ale nie rob z siebie idiotki kobieto zonaty facet jest czyjas wlasnoscia i zostaw go ,nie stac cie na wolnego ? wstydz sie

Gość gość
Trudna sprawa. Znam ten ból kiedy normalne sposoby na odzyskanie faceta zawodzą. Mi pomógł dopiero urok miłosny (ze strony http://magicznerytualy.pl) po tym facet wrócił do mnie na klęczkach.

Gość gość
Ja rozstałam sie ze swoim chłopakiem po 11 latach:(((mamy dziecko , pracujemy razem i było mi tym bardziej ciezko sobie to wszystko poukładac:( nie wiedziałam co robic. Przypadkiem trafiłam na stronę http://urokmilosny24.pl , poczytałam trochę opinii ( większość było pozytywnych) i zdecydowałam się skorzystać. I wrócił, znowu jest swietnie.

Gość gośćmagda
brat kuzynki-czyli kuzyn. czyli kazirodztwo.............