Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nic_śmiesznego

Kobiety się ze mnie śmieją

Polecane posty

Gość zupka pomidorowa
myślę że to jednak nie to ... :) dzięki za poprawę nastroju :D

moze byc bardzo duzo powodow, ze niektore panienki cos w tobie smieszy, ale od nas sie tego nie dowiesz, bo tu tylko same hipotezy...masz wiec dwie mozliwosci: -wez sie kiedys na odwage, zatrzymaj sie i zapytaj, co jest w tobie tak bardzo smiesznego, albo -zapytaj pare osob z twojego najblizszego otoczenia, na pewno ktos cos zauwazyl, nawet jesli ci o tym nie mowil powodzenia zycze!

Gość obecnie około 30
Smieszy mnie ta odpowiedź, mówi sie około, jak sie nie wie dokładnie :D Z tego sie smieją, to pewne :D

Gość 6565465
temat założony przez stańczyka?

Gość s.u.n
Witam Mam taki sam problem. Młode dziewczyny i studentki smieją sie ze mnie w żywe oczy, mężczyźni czasami też. Problem ten mam już od podstawówki, jestem wiecznie chudy a i za ładny nie jestem. W zasadzie przyzwyczaiłem się do tego że nie jestem przystojny ale nie mogę znieść tego, że nie mogę przytyć i że cały czas jestem chudy. Prawdopodobnie mój stan to wynik oddziaływania tarczycy. Na dodatek mam odstające uszy, może nie strasznie odstające bo widziałem gorsze przypadki. Generalnie bardzo dobrze zdaję sobię sprawę z twojego problemu. Człowiek po tylu latach zadaje sobie pytanie co jeszcze robi na tym świecie. Ludzie są bardzo okrutni pod tym względem. Przez 17 lat przechodzę katorgę a przecież wyglądu sobie nie wybrałem. Dzisiaj w wieku 27 lat unikam ludzi jak tylko mogę, szczególnie kobiety.

Mam podobnie, dlatego lubię zimę. Mogę wtedy szczelnie sie opatulić i nie widać jak wyglądam.

Gość s.u.n
Pocieszam się tylko tym, że zostaną mi jeszcze tylko 2 lata do dnia ostatecznego licząc od 9 lipca.

Gość Milotic
Też tak miałam z tym że ja jestem kobietą. Zmieniłam się od czasów gim, i nie nie stałam się tapeciarą. Zaczęłam dobierać ubrania do swojej figury (zawsze b. chuda byłam, to BARDZO zwracało uwagę i zawsze od nowo poznanej osoby słyszałam teksty o anoreksji) i nauczyłam się dbać o włosy (uwierzcie że z lokami to jest delikatnie mówiąc więcej roboty niż z prostymi) Ostatnio nawet zarywał do mnie chłopak który gnębił mnie w gimnazjum. Reszta tylko się ogląda. Satysfakcja nie do opisania. :))) Pozdrawiam!

Gość szaman13
powiem ci tylko tyle jezeli tak jest jak mowisz ze tak czesto sie z ciebie smiejom to damci rade jezeli zdazy ci sje jeszczeraz taka sytuacia jak bedom z ciebie sie smjac podejdz do nich i powiec im tak popatrzcie sie na siebie stylu cowy prezentujecie ale nie obracajoc sie ito karzda osobno jezeli bedom dalej sie smjac to powiecim ze z WIEDZY TAJEMNEJ takie osoby som nazywane chieny cmentarne

Gość traktore
Masz manię prześladowczą, nadajesz się do leczenia.

Gość Nie lec do Polski
Hieny cmentarne? No dobre ;) tak szczerze, panienki, ktore zachowuja sie w ten chamski i zenujacy sposob sa prymitywne. To znaczy, ze jestes w typie normalnych kobiet :)

Gość Nie lec do Polski
Moze jest przewrazliwiony, ale nie wzielo sie to znikad.

Gość Marta,23
nie sadze zeby ktors dziewczya/kobieta smiala sie z mankamentu urody....!!! JAK NIELADNA TWARZ,NIEOGOLENIE,BRUDNE WLOSY,DLUGIE,RUDE,krosty ....GRUBY ,KULAWY ITP..NA TAKIE "COS" MOZNA (choc nie powinno) SIE zniesmaczyc,skwasic,ztkac nos....odwrocic wzrok czy ominąc szerokim lukiem...ale nie zeby sie smiac!!!! bo co w tym smiesznego? POWIEM CI SZCZERZE ZE JA W GIMNAZJUM I LICEUM CZESTO MIALAM TAKIE GLUPAWKI Z KOLEZANKĄ...CHICHRALYSMY SIE ZAWSZE GDY PODOBAL NAM SIE FACET:D (super nauczyciel,sasiad,chlopak z wyzszej klasy).... GLUPEI TO BYLO I DZIWNE...i nie raz wprawialo faceta w zaklopotanie...I NEI RAZ SIE ZASTANAWIALYSMY DLACZEGO TAK MAMY:) MOZE TO JAKAS spontaniczna rekacja na stres,moze na podniecenie,nie wiem.Albo sie chichralysmy na jego widok...albo panicznie balysmy sie kontaktu z nim,ucieklaysmy przed nim i za zadne skarby nie patrzylysmy w jego stronę:D Wiec nie pokazuj tym chochraczkom ze jestes zdolowany i zaniepokojony,ale glowa do gory i bierz to za komplement:)

Gość brzydki ale inteligentny
Ze mnie też kobiety się śmieją /najczęściej te w wieku 18-25 lat/ i wiem że to przez mój nieatrakcyjny wygląd czyli niski wzrost,wysokie czoło,odstające uszy i krzywy nos ale co mam zrobić ?! Po prostu to OLEWAM bo nauczyłem się z tym żyć przez ponad 30 lat!

Gość gość
problem jest taki ze jest duzo dziewczynek dziewczyn kobiet ktore naczytaja sie kolorowych pisemek i poogladaja wyretuszowane persony w prasy czy w telewizji lub z innego powodu tak sie zachowuja a swoja droga ludzie sa to ludzie przeciwstawni do Ciebie - maja za wysoka samoocene wrecz narcyzm najlepiej jak nie bedziesz zwracal na to uwagi bo ci ludzie nie dorosli i nie wiedza jeszcze co jest w zyciu wazne

Gość gość
Jak pierwszy raz zobaczyłam mojego chłopaka,pomyślałam-"Boże jaki brzydki!".....w miarę pogłabiania znajomości,poczynając od przyjaźni,odkrywając jego ciepłe wnętrze,mądrość i klasę nie wiem kiedy,ale zakochałam się po uszy w moim "brzydalu":) Teraz jest on dla mnie najcudowniejszym facetem na świecie:) Głowa do góry,nikt logicznie myślący nie ocenia ludzi po wyglądzie,a że nastolatki hihoczą?fajnie-pewnie jesteś oryginalny z tym wiadrem na głowie:P Powodzenia życzę:)

Gość posuwacz_ruchacz_bzykacz
A może jetes przstojny i one sobie o tobie fantazjują albo fcale sie z ciebie nie smieją tylko z czego innego