Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normaderm

kosmetyki Normaderm Vichy

Polecane posty

Gość normaderm

czy ktos z Was stosował kosmetyki z tej serii zwłaszcza tonik? byłyscie z niego zadowolone?

Gość elleelle
tonik zawiera dużo alkoholu. jeśli nie masz wrażliwej skóry, to używanie go raz dziennie nie powinno zaszkodzić.

tak wedlug mnie tonik tez ma zbyt duza ilosc alkoholu.Zel do mycia twarzy moze byc.A z kremu to nie bylam wogole zadowolona!!!!!!!

Gość gaba a
uzywalam tylko kremu nawilzajacego normaderm i jestem bardzo zadowolona :) uzywam go do tej pory juz od kilku miesiecy , swietnie matuje , zweza pory....

ja mam krem i tonik. Krem bardzo lubie i zakupiłam już chyba 3 pojemniczek. Tonik natomiast nie spełnił za bardzo moich oczekiwań, ale zawarty w nim alkohol mi nie przeszkadzał. Nie ma się co za bardzo sugerować naszymi opiniami bo cery są różne i każdej co innego pasuje :)

nie ma lepszego kremu do opalania jak tylko z Vichy i to faktor 60...super...no i podklady sa rewelacyjne:)

mam bardzo tłusta cerę i na dodatek grubą no i pryszcze i zaskórniki zastanawiam sie czy ten tonik by na mnie działał bo mojej skórze chyba nic nie zaszkodzi i nie podrażni ale boje sie ze po krótkim czasie skóra bedzie się świecić a tego nie chcę