Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowitka

Joanna - Effect.net - fluid prostujący do włosów

Polecane posty

Gość zdrowitka

czy dostane go w rosmanie? naprawde jest taki dobry jak piszac dziewczyny w recnzjach w torebce kafeteryjnej??

nie wydaje mi sie zeby byl taki dobry ogolnie firma joanna nie jest wcale rewelacyjna

Gość zdrowitka
ja miałam kiedys jakas odzywke w plynie i byal to kompletna porazka..moze cos sie zmieniło..? nie kazdy ich produkt jest do bani...lubie np i ch wosk do włosów..a ten fluid z chcecia bym wyprobowała...lepsze to niz Iron finish loreala za 50 pln...a to moze ktos miał ..? loreala?

Gość zdrowitka
uppp

Gość Diduńka
joanna jest do d.... a szczegolnie farby, szampony .. jedyna fajna rzecz z joanna to guma do włosow

Gość klatklati
nie probowalam tego fluidu..ale ile wyczytalam kosztuje 8,5 wiec mozna sprobowac...sama chce miec proste wlosy!!

Gość klatklati
nie probowalam tego fluidu..ale ile wyczytalam kosztuje 8,5 wiec mozna sprobowac...sama chce miec proste wlosy!!

Gość myszkaaa
u mnie ten fluid stoi w domu z 3 miesiace i nikt ani ja ani siostra go nie uzywamy!! na moje wlsosy raczej nie dziala;]

Gość nie zgadzam się
farby i szampony koloryzujące z joanny są świetne a przy tym niedrogie

Gość klatklati

Gość klatklat

Gość oktavia
mam sklep kosmetyczny i wiem ze joanna to bardzo dobra firma, duzo osob kupuje produkty joanny a ja sama jestem bardzo zadowolona z fluidu prostującego

Gość goya1978
fluid jest do bani. ja używam brylantynę w żelu joanny , zaznaczam w żelu.jest rewelacyjna do prostowania.napiszę jak ją stosować, bo nie tak jak jest w opisie na tubce.mianowicie-po umyciu włosów nakładamy na jeszcze mokre włosy,ale nie żalujmy jej,tak dużo by one zrobiły się lepiące, następnie rozczesujemy włosy i czekamy aż wyschną.po wyschnięciu możemy je rozczesać lub zostawić takie jak sa( tworzą wtedy efekt mokrych włosów)

Gość Bunia.....
Joanna to najlepsza firma kosmetyczna! A szczególnie farby Naturia color.....mmm..... I kolory śliwkowa oberzyna i lesna jagoda

Gość krakers
Mam falowane włosy i prostuje kiepsko.