Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

zdrada

Polecane posty

czy któraś z was "rozwaliła" małżeństwo, czy facet zostawił swoją żone dla was?

Gość mono tematyczna
ja jestem w takiej sytuacji

Gość króliczekkk
ja jeszcze nie rozwaliłam swojego związku,ale robię powoli wszystko,żeby tak było.......i nie chodzi tu o zdradę,tylko o ciągłe podejrzenia,że jestem oszukliwana i zdradzana,chociaż on nie daje mi żadnych powodów do podejrzeń,ja ciągle robię mu awanty albo głupio docinam ....najgorsze jest to,że nie robię tego specjalnie..

Gość Genuine
Tak, zostawił dla mnie żonę, jakiś czas temu.............ale tamto małżeństwo było totalną pomyłką, obydwoje tkwili, on z wygody, ona dla kasy.

Gość niszczycielka
ja rozwaliłam kiedyś jego długoletni związek - wyszedł za mnie, teraz po rzech latach rozwalm powoli swoje małżeństwo. nie nadaję się chyba do tego. nie wiem co mam robić :(

Gość skoro rozwalasz
rozwalonym będziesz :D

Gość niszczycielka
pewnie masz rację. ale jak żyć???

Gość ja rozwaliłam
małżeństwoa..to znaczy tak twierdzi jego była żona..po siedmiu latach małżeństwa (bo wpadli), kiedy gderała mu , miała pretensje o wszystko, za rzadko w domu, za mało pieniędzy, za daleko od sklepu zaparkował..zostawił jej wszystko i wyjechał. okradła go z majątku, dalej nie pracuje i wszystkim opowiada, że uciekł dla mnie..a mnie nie znał przez te siedem lat tylko ją i to nie ja mu zycie zmarnowałam tylko ona..ale co tam - mieszkamy ze sobą prawie 2 lata, mamy półroczne dziecko i jestesmy szczęśliwi a ona jak pies ogrodnika zieje nienawiścią bo została sama..i wiecie co jest najlepsze? sama mu pakowała walizki kilka razy, a jak w końcu wziął i odszedł to pretensje do całego świata tylko nie do siebie..

Gość do niszczycielki
czy on ci powiedział, że jest w jakimś związku?