Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z dyskoteki

czy calowanie to tez zdrada?

Polecane posty

Mam chlopaka bardzo mi na nim zalezy jednak czasami mam ochote poderwac innego i wtedy ide na dyskoteke. Wiadomo po alkoholu puszczaja hamulce i robi sie rzeczy ktorych normalnie bym ne zrobila tzn calowanie z nowo poznanym kolega. Dla mnie to tylko zabawa nie biore od niego numeru telefonu szybko o tym zajsciu zapominam itd Mam wiec pytanie czy w tym wypadku calowanie to ZDRADA?

Gość czornyxxx
dla mnie to zdrada jezeli sie kogos kocha to nie ma mowy o zapomnieniu dla mnie calowanie to zdrada !!!!!

ale w ten sposob nikogo nie krzywdze bo nikt nie wie ze woglole takie zdarzenie mialo miejsce

Gość Wiesz...też tak robilam
wydawalo mi sie, ze to takie nic - nie mialo to żadnego znaczenia. Ale teraz brzydze sie sobą. Postaw sie na miejscu swojego faceta, jak Ty byś sie czula gdyby on tak robil. Ja sie postawilam i od razu wytrzeźwialam i mam dość takich ekscesów. Nie oplaca sie.

Gość czornyxxx
swiete slowa !!!!!!!!!!!1

owszem moge sie postawic na jego miejsu ale "czego oczy nie widza tego sercu nie zal'!! :P

Gość ale z was łajzy
tfu :P na miejscu waszych facetów nawet bym nie chciała splunąć na takie łatwe wydymki cichodajki, a wy jeszcze o tym piszecie, chyba wstydu nie macie

ja ie tylko caluje nic wiecej !!!!

Tak "czego oczy nie widzą".... A chcialabys "czegoś nie widzieć, albo nie wiedzieć"??? - mysle o tym co Twoj chlopak mógłby wyprawiac za Twoimi plecami. Ja też wykorzystywalam sytuację, ale to potwornie sie na mnie zemścilo.....Dlatego nie warto. Uwierz mi, wiem co mówie.

w jaki sposob sie to na tobie zemscilo? moze to mnie przekona

ale ja przecież nic takiego nie robię - tylko obciagam z połykiem po same cOOle wszystkim menelom spod bloku czy należy mnie za to tak źle oceniać??? dajcie se na luz widać że niewydymane jesteście

Gość Chlopak dziewczyny z dyskoteki
KURWO Z NAMI KONIEC

Moj facet zacząl sie oglądac za innymi.... Powiedzial, ze ma dośc zycia ze mną....z kimś takim, kto sam nie wiem czego chce od życia.... Zacząl miec koleżanki z ktorymi spędzal czas, a ja siedzialam sama w domu.....Nie twierdze, ze odgrywal sie na mnie w ten sam sposób, ale taka zemsta psychiczna, byla chyba jeszcze gorsza..... Takie calowanie jest ponizej krytyki, ale upaść można jeszcze niżej , jeśli sie w pore nie obudzisz..... Chyba, ze Ci na nim nie zależy, to dobry sposób na to, aby się go pozbyć.....

TAK, TO ZDRADA.... NIESTETY

Masz cos do powiedzenia szmato?

To go tu zawolaj niech sobie poczyta

Jak chcesz to moge ci odbic chlopaka bo lubie facetow

To może powinnas faktycznie zmienić faceta... Tak zebyś nie musiala sie calować z nikim innym.... Wiesz, ze nie moze to trwać w nieskończoność... A to, że NIKT NIE WIE - jest bardzo pozorne... Kłamstwo ma krótkie nogi, zbyt krótkie, zeby go kiedyś nie dogonić

Gość ja pierdykam
jesteś głupia i tyle. jak można sie całować z innym jak masz kogośu swego boku. to jest zdrada jak w paszczę szczelił

Jesteś poprostu szmata

Gość jak się kogoś kocha
to się nie całuje z innymi proste po co Ci ten chłopak. zostaw go i szukaj dalej swojej miłości.

Chciala bys zeby twój chlopak wylizal inną a potem ciebie pocalowal

Gość ja pierdykam
a jak sie kiedys wygadasz przez sen albo po pijanemu to jak sie wtedy zachowasz?? wiesz że wtedy napewno go stracisz. chyba że ci na nim nie zależy. przemyśl to bo takich rzeczy nie robi osoba która naprawde kocha

w zyciu trzeba sie wyszalec ale ja nie ide z nikim do lozka!!! poprostu mam ochote sie przytulic do kogos i to robie ale tylko wtedy kiedy wypije!!! Mam wyrzuty sumienia czasami to fakt a to znaczy ze nie jestem jeszcze zepsuta do szpiku kosci to raz dwa taka zabawa zdarza sie niezbyt czesto!!

Gość ameliia
dziewczyno z dyskoteki....no co Ty ile Ty masz lat??? przestan sluchac innych i rob to co czujesz!!! jestem z facetem 10 lat i wierz mi wiem co mowie....wszystko sie msci lub nie...to zalezy jak lezy;) serio teraz--- dopoki nie masz obraczki na palcu nie zadawaj sobie pytania czy to zle, bo to oczywiste, ze kłamstwo nie jest dobre tylko zle, ale zycie jest jedno krotkie i nie czas na zale...poznasz prawdziwa prawdziwa orawdziwa milosc, przez mysl nie przejdzie Ci jakakolwiek zdrada!!!!;)

Niedługo zaczniesz robic chłopakom laski na dyskotekach powodzenia dla mnie jestes dziwka i szmata zero szacunku dla takich dziewczyn