Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joko łono

MÓJ PROTEST

Polecane posty

W tym miejscu pragnę zaprotestowć przeciwko usunięciu zabawnego skądinąd topika o odrąbanej kociej łapce. Proszę mi szanownie wytłumaczyć - na czym polegała szkodliwość tego topika??? To już chyba minimalne przegięcie

humor cokolwiek angielski, ale nie bardziej makabryczny od opisów flory bakteryjnej pochwy powalonej grzybicą :(

Wolę imieniny u cioci niż nabijanie się z lasek, które jeszcze przejmują się czyimś nieszczęściem. Taplajcie się sami w tym kuble z kocimi gównami. Nie przyjmuję zaproszenia.

po 1/kto tu mówi o taplaniu sie w czymkolwiek po 2/nikt nikogo do niczego nie zapraszał finito w tym temacie

Gość a Taja
nic nie wie o odrabanej kociej lapce:o(i smutno bo nielubie niedoinformowana byc;D

chamy bezczelne,nooooooo!!!i nie dowiem sie o lapce kotka:(

no to komu???bo kotek bez lapki moze miec trudnosci,a to one sa zazwyczaj w tej dziedzinie kompetentne;D

można mu dorobić kończynę np z modeliny, albo tak jak w przedszkolu z masy gazetowo jakiejś tam i już bardziej skoczny będzie

no to chytry plan jest;Dale jak bedzie juz z lapkami to topik o kotku bez lapki traci sens...no chyba ze tak tylko o tej samotnej malej lapeczce........

a wiec to sprawka niecnego wiejskiego inwentarza????podejrzewalam dzikie zwierzeta....ja wiedzialam,ze tak bedzie....pewnie mial tylko 3pazurki;P

a wiec to sprawka niecnego wiejskiego inwentarza????....ja wiedzialam,ze tak bedzie....pewnie mial tylko 3pazurki,biedaczysko;P

to jest jakas szajka-wlezli mi do kompa i podwajaja moje slowa...ehhh,brak slow

oczywiscie - to modelowy spisek, a wszystko zaczęło się od kury która tracąc głowę ni straciła zimnej krwi skutecznie odwracając uwagę kotka od łapki

tracac glowe nie stracila krwi???to jakas wyjatkowo paskudna kreatura z tej kury musiala byc... i jedz tu czlowieku na wies....

przyłaczam się do protestu...skasowano moje topiki \"a co to już ziemniaków nie można sobie odsmażyć\" i \"lewatywa dla wszystkich\"..też nie mogę pojąć wyższości topicu \"kto ostatni wpisze swoje imię wygrywa nad moimi..

tak jak myslalam -tu ktos prowadzi dywersje,hmmmmmmmm

Myślę że wyższośc wyminionych polega na tym że nie można na nich dać(lub nie ma to sensu) celnej riposty. :D