Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka_buziaczek

Kto ze mną?? 20 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Polecane posty

RANY JULEK!!!! Ciasto z jablkami, kawalek o wymiarach 5cm x 5cm = 231 kCal :O

Nie jest tak źle.Nie wiem,jaka stosujesz dietkę,ale raz za czas myslę,że mozna sobie na taki kawałek pozwolić. Jak stosujesz dietkę 1000 kalorii,to poprostu wlicz takie ciasto w dzienny bilans i już:):):) No i mozesz troche poćwiczyć:):):) Ale nie moze to byc codziennie.Ale tak raz w tygodniu- czemu nie?? Ja sobie pozwalam czasem na takie grzeszki:):):):)

Gość Diament
No dziewczyny nic nie piszecie co myslicie o tej stronie ktora wam podalam ostatnio"Duch" Pozdrawiam!

Gość oD teraz zaczynam dietke
Tez musze schudnac z 15-20kilo... Jak ktos ma pogadac i wspolnie sie odchudzac -> zapraszam na gg 803738 :)POzdrawiam 🌼

Witam, witam! Przejrzalam tylko ten topik bo generalnie boje sie takich rzeczy. Nigdy nie widzialam ducha i zobaczyc nie chce. Mam pozniej schizy jak naczytam albo naogladam sie o jakis zjawiaskach paranormalnych. Do tej pory jak gasze swiatlo przed snem widze ta dziewczynke z filmy \"the ring\". Taka juz strachliwa jestem:O Poki co herbatke owocowa pije. Skonczyla mi sie wasa w pracy wiec na dzis kupilam sobie buleczke ale pelnoziarnista. Najgorsze jest to ze kolega z pracy ma dzis urodziny i przyniosl \"fure \" ciasta:( Cholera jasna, zauwazylam ze to u mnie regula. Zawsze jak zaczynam diete to pokusy spywaja na mnie niewiadomo skad. Ech.... Witam tez nowa uczestniczke:) Niestety nie moge miec w pracy zainstalowanego gg ani innego komunikatora ale pisz na tym topiku. Pewnie zapoznalas sie z obowizujacymi zasadami. Czyli piszemy wszystko co zjadlysmy! Milego dnia🌼

Gość Diament
Witam dziewczyny! Ach Paolka potrafisz rozbawic! Chociaz ja bylam zla na siebie tez , bo sledze tamten topik i nic , ale jedno wbilo mi sie do glowy jak do chorej dziewczynki przychodzil duch chlopczyka ktory zmarl w tym domu gdzie pozniej ona z rodzicami mieszkala. Gdy pszyszedl do niej drugi raz widziala tylko nogi od kolan w dol. No i to mi wciaz chodzi po glowie szczegolnie wieczorem . Moj maz teraz w delegacji a ja wieczorem sama. Dzis 22.09.2005(czyli jesien) 7.00 zjadlam chleb razowy z pomidorem,szynka, serem i wypilam herbate! Zaraz ide zrobic sobie kawke i biore sie za prace!

Gość Diament
Witam ! Naprawde tu cicho! A moze jesienne dni daja taki nastruj i zero checi do pisania??? Jak tam kila ?Jakie wogole juz macie?

Gość Diament
Sorry! Blad ---- Nastroj!!!!!! Jeszcze spie!

Czesc Diament! Moze rzeczywiscie jesienne przesilenie daje o sobie znac:) Jutro wielki dzien!!!! Co tydzien w sobote staje na wage i poznaje okrutna prawde:O Mysle ze ten tydzien poszedl mi calkeim niezle, mimo weselicha i nie powinno byc mnie troche mniej:) Dzis wypilam herbatke, zaraz zjem kanapeczke z zoltym serem. Do pracy zabralam ze soba jeszcze serek Danio z rodzynkami. A wlasnie, musze sprawdzic ile ma kalorii (tal na wszelki wypadek). Zycze milego dnia🌼

Witajcie Dziewczynki:):):) Oj tak tak:) Jesień daje o sobie znać.Wczoraj spotkałam się z koleżankami z liceum.Fajnie było,pogadałyśmy troszkę,ale jak tak siedziałyśmy to zgłodniałyśmy:(:(:(No i zamówiłyśmy pizzę:(:(:(Ja uwielbiam pizzę i nie jadłam jej bardzo dawno.Była jedna na cztery osoby,więc spoko.Wyszło po półtora kawałka:):):)No i skusiłam się.Cieszę się tylko,że półtora a nie pół pizzy,bo zwykle tyle jadłam:):):) Mam nadzieję,że waga dużo nie pokaże:)Na razie waże 57 kilo,czyli 3 mniej niż na początku dietki:):):)Cieszę się i myślę,żę bedzie dobrze:):):) A i wypiłam jeszcze piwko do pizzzy.Masakra. Ale dzis bedzie dietetycznie,poćiczę i bedę dużo pić:):):) Pozdrawiam i zyczę,żeby do Was słoneczko zaglądnęło,bo u mnie sie schowało:(:(:(:(:

Gość pasadena
hejka! ja tez mam problem z nadwaga.przytyłam w ciąży aż 40 kg,zostało mi jeszcze 20kg do zrzucenia.próbowałam różnych metod.brałam tez chrom organiczny,oczywiście schudłam 6 kg ale po zaprzestaniu kuracji przytyłam 8.paranoja! dziecko ma 3 lata a ja dalej nic nie moge schudnąć.Musze sie przyznać że ostro sie wzięłam za siebie.Od miesiaca jeżdze co drugi dzień rowerem po 20 km.W te dni które mam wolne od jazdy ćwicze przy kasecie video z CINDY CRAYFORD.I WIECIE CO BRZUCH MI SPADŁ!!!schudłam narazie 3 kg ale i to uwazam za sukces.oczywiście dieta jest.wiecej marchewki i soku grejfrutowego,czerwonej herbatki,jabłek,a tak poza tym jem wszystko co wcześniej tylko że w małych ilościach.pa pozdrawiam i oby tak dalej mi szło.AGA

Gość Diament
Witam ! Wlasnie wrocilam z biegu , dzis wieczorem biegalismy! Nic bym o tym nie pisala tylko wrocilam z siniakiami do domu! Teraz juz sie sciemnia pomalu ale wieczor jest jeszcze cieply oczywiscie przy drugim zakrecie zrobilismy wyscigi z mezem , dal mi fory i bylo okej gdyby nie to ze ogladnelam sie za nim i nagle wyladowalam na drzewie ! Ale naprawde malo sie nie zabilam! Ja po nim poprostu zjechalam! Jeszcze cos takiego w zyciu mi sie nie przydazylo! Ale niedzielaaa

Gość Diament
Czesc Paolka i Marta Obdarta jak tam poniedzialkowe samopoczucie?

Czesc Diament! Samopoczucie znakomite! Weekend udany wiec czego wiecej wymagac:) Bylam w swoim domku rodzinnym i wszystko byloby super gdybym nie zapomniala telefonu komorkowego ze soba. Czuje sie jak bez reki, cos okropnego:O Prawdopodobnie oddzyskam go juz jutro:) Jak czytalam Twoja wczorajsza przygode od razu przyszla mi do glowy scena z kreskowki disneya. Tam ladowanie na drzewie bylo czestym widokiem:D Rozumiem ze nie skonczylo sie jakims dotkliwym urazem? Jestem juz po sniadanku, tz pol buleczki grahamki z serkiem i wedlinka. Pozniej zjem druga polowe:) Dodatkowo jogurt jagodowy, moj ulubiony:) Pozdrawiam🌼

A jak Wam sie podoba moj opis? W moim przypadku sprawdza sie w 100%, niestety:O

Gość MartaObdarta
Witajcie Robaczki:):):):) U mnie weekend był super.Świetnie się bawiłam.Wczoraj mój Łukasz jechał na rowerek w góry,a że ja nie mam odpowiedniego sprzętu i nie lubie po górach,bo nie mam na to kondycji, to poszłam w górki na nórzkach- one nigdy nie zawodza.Tak sobie sama wędrowałam i duzo muyslałam.Na łonie natury człowiek może zostać sam ze sobą.Cudowne uczucie:):):)no i przy okazji coś kalorii spaliłam:):):):) No,ale sobota była dość obfita w jedzenie.Aż mi wstyd:(:(:(:( Dużo zjadłam.Nawet nie chce wspominać o tym obżarstwie:):):):) Ale w górach było cudownie:):):):) Zmykam na śniadanko,bo jeszcze nie zdążyłam zjeść:)

Witam! Powiem wam cos...zrzucialam 10 kg nie glodzac sie i nie odmawiajac sobie niczego ale...no wlasnie- nie ma tak dobrze ze wszystko w duzych ilosciach, prawda stara jak swiat JESC MNIEJ, przerabialam juz wszystkie diety cud. Chudlam po nich ale z racji ze jestem lakomczuchem waga wracala. W koncu powiedzialam dosc katowania sie samymi jajkami czy zupkami w proszku. Jem tak jak dotad z tą roznica ze mniej i do 19tej..jesli przypili mnie po 19tej to wcinam owoc. Obiad bez ziemniakow lub jesli mam na nie ochote to jem je ale bez miesa! Nie zaluje sobie chipsow. lodow, slodyczy ale nie jem calej paczki nie wcinam na raz calej czekolady. Fenomen polega na tym, ze po prostu dostarczam podczas posilku MALE ILOSCI po to zeby zaladek nadazal je strawic. Oczywiscie nie da sie bez ruchu. Nie lubie meczacych cwiczen. Wieczorkiem biore faceta \"pod pache\" i idziemy na godzinny spacer. Kazde sprzatanie, chodzenie do sklepu (wybieram te dalej) to spalanie kalorii!! Głowne posilki jesc wtedy kiedy czujemy ssanie a nie tylko ochote...na \"ochote\" polecam wode, herbate lub soki o obnizonej kalorycznosci. Ogolnie- jesc mniej a czesciej i ruszac sie! Pozdrawiam! P.S Przy wzroscie 170 wazylam 75 kg, w ciagu 3 miesiecy schudlam te 10 kg chce jeszcze 5 i tyle mi wystarczy :)

Gość Diament
Paolka jaki opis? Ja chyba czegos nie zrozumialam?

Gość Diament
Aga i punia wam mozna tez pogratulowac tych wag ida w dol ! To juz oczyms swiadczy! Widze ze kazdy ma swoj sposob na pozbycie sie tluszczu i dobrze bo to dziala! Ja swoje kila ktore zrzucilam porownuje do kartonikow z mlekiem! Gdy biegam i mysle sobie ze mam na sobie placak z 5kg obciazeniem to zaraz mam ochote walczyc dalej ! Wescie do reki torbe z ta waga ile chcecie zrzucic i zobaczcie ile wasze nogi musza dzwigac. Albo to co juz zrzucilyscie!Ile to jest np.kostek masla! To naprawde dziala na wyobraznie!

Diament, chodzi mi o stopke na dole:) A na mnie bardzo motywujaco dziala Wasze doswiadczenie:) Jak tak sobie poczytam o sposobach dzieki ktorym udalo Wam sie schudnac od razu czuje ze ja tez moge:D Czas na kawke! Bez slodkosci oczywiscie:)

Gość Diament
Opis????Racja!!!! Okej praca czeka! Milego dnia!

Witam witam:):):):):) Ja jestem druga:):):) Ale moja dietka ostatnio jakos mi nie wychodzi:( Ale może dziś znowu wróce do takiej regularnej dietki,bez grzeszków:):):):) Byłam wczoraj w Bielsku i ogladałam obraczki i suknie ślubne:):):) W sukni żadnej sie nie zakochałam z tych,co widziałam,ale za to obraczki.mnie podobaja sie takie tradycyjne,z żółtego złota,ale dość cienkie,bo max 4 mm.Ale były takie,gdzie w damskiej był malutki diamencik:):):)Ślicznie to wygladało.Postaram się mojego Miśka namówić na takie:):):) a teraz zmykam na sniadanko:):):):)

Ja tez szukam sukni, tylko ze w necie:) Znalazlam juz kilka po srednio 2000 zl. Szalenstwo!!! I chyba bede musiala po nia jechac do tej Warszawy bo w blizszej okolicy takich nie ma. Dziewczyny, a co myslicie o diademach zamiast tradycyjnego \"wianka\". Jak dla mnie wygladaja naprawde przepieknie ale nie chce zeby ktos pomyslal ze robie z siebie jakas kziezniczke. A moze chce;) Wysylam kilka linkow: http://www.symphonybridalveils.com/spring2005/images/headpieces/3307.jpg http://www.symphonybridalveils.com/spring2005/images/headpieces/3355.jpg http://www.symphonybridalveils.com/spring2005/images/headpieces/3320.jpg http://www.symphonybridalveils.com/spring2005/images/headpieces/3365.jpg http://www.symphonybridalveils.com/spring2005/images/headpieces/3315.jpg http://www.symphonybridalveils.com/spring2005/images/headpieces/3314.jpg http://www.symphonybridalveils.com/spring2005/images/headpieces/3342.jpg

Ładnie to wyglada.Taki diadem.Tylko wtedy nie można przesadzić z biżuterią.musi byc skromniejsza i już chyba raczej nic bym nie dawała na szyję. Mnie się podoba 2-gi i 4-ty diadem, z tych co podałas linki:):):) Mnie sie podobaja takie cieńsze i skromniejsze:):):):) Ale najpierw trzeba wybrać sukienkę i potem zdecydować,czy taki diadem będzie pasował:):):):) Pozdrawiam:):):)